ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τρόμος στο Διαδίκτυο με την ψεύτικη είδηση για απαγωγές παιδιών







Τρόμος έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο λόγω δημοσιευμάτων για αρπαγές ή ακόμα και σφαγές παιδιών από αγνώστους προκειμένου να τους αφαιρέσουν τα όργανα!..

Ο φόβος έχει στοιχειώσει χιλιάδες γονείς και κηδεμόνες, δημιουργώντας μια κατάσταση απίστευτου πανικού, καθώς η ιστορία έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso.


Χαρακτηριστικό του τρόμου που επικρατεί είναι το γεγονός ότι πολλοί δεν αφήνουν τα παιδιά τους να βγουν καν από το σπίτι, ενώ έχουν σταματήσει να τα στέλνουν και στο σχολείο! Γιατί η συγκεκριμένη υπόθεση δεν διογκώθηκε μόνο από το Διαδίκτυο και τις αναρτήσεις σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από στόμα σε στόμα. Σε όλες τις γειτονιές από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη οι «απαγωγείς με το μαύρο αυτοκίνητο» είναι το βασικό θέμα συζήτησης, μεγαλώνοντας τον φόβο γι’ αυτό το...
κακόγουστο και μακάβριο ψέμα.


Ολα ξεκίνησαν όταν κάποιος ανέβασε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης την πρώτη καταγγελία γονιού, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η οποία αποδείχθηκε ψευδής. Συγκεκριμένα, η καταγγελία έκανε λόγο για ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι αλλοδαπών που άρπαξε δύο μικρά αδελφάκια από παιδική χαρά στην Ελευσίνα. Μέσα σε λίγη ώρα επικράτησε πανικός.


Δεν πέρασαν καλά-καλά 24 ώρες και το Διαδίκτυο πήρε φωτιά. Το ίδιο ζευγάρι των (καλοντυμένων) αλλοδαπών με το ίδιο μαύρο αυτοκίνητο (άλλοτε με πινακίδες και άλλοτε χωρίς) άρπαξε μέσα σε μία μέρα παιδιά στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Πάτρα, την Ελευσίνα, το Μεταξουργείο, τον Κολωνό, τη Θεσσαλονίκη, τον Πύργο, την Καλαμάτα και όπου αλλού υπήρχαν τρομοκρατημένοι γονείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου