ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ολοταχώς για τέταρτο κόμμα πάει το ΠΑΣΟΚ






Να σώσει την καρέκλα του προσπαθεί μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές ο Ευ. Βενιζέλος, καθώς βλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει όχι μόνο να υποχωρήσει σε μονοψήφιο ποσοστό,.
αλλά και να να είναι τέταρτο κόμμα!
Στέλνοντας μηνύματα σε όσους ετοιμάζονται να τον αμφισβητήσουν, στη χθεσινή διακαναλική συνέντευξή του βρήκε «λουλούδια, καρπούς και αγκάθια» στο ΠΑΣΟΚ. Υποστήριξε πάντως ότι «δεν διαλύεται ούτε αυτοδιαλύεται» -όπως έχει ζητήσει η Αννα Διαμαντοπούλου-, αλλά «αναγεννάται». Αιχμές άφησε εμμέσως και κατά του Γ. Παπανδρέου, αποφεύγοντας να τον εντάξει ευθέως στα «αγκάθια ή στις ρίζες» του ΠΑΣΟΚ, αλλά ασκώντας του κριτική για το «τεκμήριο ενοχής» του κόμματος και καταγγέλλοντας όσους πλήγωσαν τον λαό.


«Είχαμε και λουλούδια δυστυχώς, που τα έχουμε αποκόψει, γιατί μας ντρόπιασαν» είπε αναφερόμενος -και- στον Ακη Τσοχατζόπουλο. Με το βλέμμα σε όσους τον αμφισβητούν, θύμισε ότι είναι αρχηγός μόλις τριών μηνών, που θα τιμήσει την εντολή που πήρε, πράγμα που επανέλαβε σε εκδήλωση στο «Caravel».


Εκλεισε πάντως το θέμα ηγεσίας. «Είναι γελοίο να εμφανιστεί οποιοσδήποτε που δεν εμφανίστηκε στις 18 Μαρτίου και να λέει τώρα “είμαι και εγώ εδώ!” είπε, στέλνοντας μήνυμα στους «πρωτοκλασάτους» (πιθανώς στους κ. Λοβέρδο και Χρυσοχοΐδη), ενώ φωτογραφίζοντας τον Θ. Πάγκαλο, που έχει ανοίξει το θέμα, υποστήριξε ότι «υπάρχουν και τέτοιοι, οι οποίοι μας έχουν γενικώς πλήξει με τη συμπεριφορά τους». Στο δικό του έμμεσο «βούλωσ’ το, Πάγκαλε» -μετά τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο- παρακάλεσε «να μην επιμένουν σε αυτή την επιθετική στάση κατά της παράταξης». Μίλησε για ανθρώπους -χωρίς να κατονομάσει- «που πλήγωσαν ηθικά και πολιτικά τον λαό» και τον προσέβαλαν με λόγια ή έργα. Υποστήριξε μάλιστα ότι, αν υπήρχαν άλλοι που ήθελαν να αναλάβουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, θα άφηνε τον δρόμο ελεύθερο και ότι δεν κάνει κάτι που τον ευχαριστεί, αλλά... επιτελεί καθήκον. Επέμεινε δε στην ανάγκη προτεραιότητας στη νέα γενιά, καθησυχάζοντας πάντως ότι στην παράταξη έχουν θέση «όλες οι γενιές, αλλά δεν υπάρχουν βαρόνοι».


Εκτιμώντας ότι ο τόπος οδηγείται σε αδιέξοδο την επομένη των εκλογών, ζήτησε «ισχυρό ΠΑΣΟΚ» ώστε να αποτελέσει εγγυητή και καταλύτη στη συμφωνία εθνικής συνευθύνης που προτείνει, και μέσω επιστολής οκτώ σημείων που απέστειλε στους κ. Τσίπρα, Σαμαρά, Καμμένο και Κουβέλη χθες. Ουσιαστικά, υπονόησε ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμμετείχε σε τέτοια κυβέρνηση, με τη συμμετοχή Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ. (μιλώντας για ιστορική ευκαιρία του Φ. Κουβέλη να γίνει πρωθυπουργός). Αφησε ανοιχτό το θέμα του ονόματος του πρωθυπουργού, ενώ απέκλεισε να υπογράψει τις αλλαγές στο Μνημόνιο, αν δεν το κάνουν και οι άλλοι, παρότι δήλωσε... υπερήφανος για την υπογραφή του στη δανειακή σύμβαση. Η κυβέρνηση θα πρέπει κατά τον ίδιο να διαρκέσει τουλάχιστον ως τις ευρωεκλογές του 2014. Ο κ. Βενιζέλος ταξιδεύει σήμερα στη Ρώμη για συνάντηση με τον Μάριο Μόντι και τον αρχηγό του Δημοκρατικού Κόμματος.
Μαριτίνα Ζαφειριάδου στη Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου