ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Φωτιά στο κόκκινο η ΝΔ!






Όλα στο... κόκκινο δουλεύουν στη Ν.Δ., με την ελπίδα να γίνουν... μπλε το βράδυ των εκλογών. Στο κόκκινο βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός, που..
ήδη επανήλθε, με το κεντρικό περίπτερο στημένο στην πλατεία Συντάγματος για να δίνει τον τόνο. Παράλληλα, τα στελέχη του μηχανισμού βρίσκονται παρόντα στη μεγάλη μάχη της Αττικής και υλοποιούν το πρόγραμμα «πόρτα - πόρτα» ή, για την ακρίβεια, «τηλεφώνημα - τηλεφώνημα». Την ίδια ώρα η Ρηγίλλης έχει ζωντανέψει και οι συσκέψεις των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων και Τομέων (που είχαν να γίνουν μήνες) διαδέχονται η μία την άλλη, σε μια προσπάθεια ύψιστης συσπείρωσης.


Στο κόκκινο βρίσκεται και η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, μια και έχουν απομείνει μόνο έξι ημέρες. Στόχος, να τονιστούν οι διαχωριστικές γραμμές και η επικινδυνότητα (κατά τη Ν.Δ.) του κ. Τσίπρα, των συνιστωσών και των περιθωριακών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ (περίπτωσεις Αμυρά, Ζίζεκ και Παπαδάτου - Αναγνωστόπουλου), που μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες. Στο μικροσκόπιο καθημερινά βρίσκονται οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα που αφορούν κυρίως τη λαθρομετανάστευση, την... ένοπλη πάλη αλλά και τις θέσεις στελεχών του που φτάνουν ακόμη και σε έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, παρά τη δήθεν μεταμέλεια της ηγεσίας.


Στο κόκκινο όμως βρίσκονται και οι ρυθμοί του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, που σε δυο ημέρες επισκέφθηκε την Κορινθία, την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, ενώ το ίδιο θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες μέρες, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών. Ο κ. Σαμαράς μιλά παντού για τη επιλογή ευθύνης που πρέπει να πάρουν οι πολίτες. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., μετά την περιοδεία του σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, απαντώντας σε ερώτηση για τις εξελίξεις στην Ισπανία τόνισε: «Την ώρα που μια χώρα σαν την Ισπανία διαπραγματεύεται, εδώ πέρα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα πρέπει “να τα σπάσουμε” με την Ευρώπη και να απομονωθούμε ως Ελλάδα. Αλλά, ευτυχώς, εκτός από τον δρόμο της ανευθυνότητας, υπάρχει και ο δρόμος της ευθύνης».


Τέλος, ο κ. Σαμαράς, μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορίνθου, επισήμανε: «Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας. Οχι σ’ εκείνους που τυχοδιωκτικά θέλουν να χάσει η Ελλάδα τα στηρίγματά της. Οχι σ’ εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις, σε μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται. Σε μια στιγμή που η ίδια η Ευρώπη λογαριάζει το κάθε ευρώ. Αυτήν την ώρα χρειάζεται σταθερότητα, αποφασιστικότητα, σύνεση και πατριωτισμός».


Νίκος Ελευθερόγλου στη Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου