ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Με tweet του Βενιζέλου στη μετα-Βενιζέλο εποχή

Μοιραστείτε το στο facebook

 


 

Έχει την πολιτική άνεση ο Βενιζέλος επειδή δεν ασχολείται κανείς με το ΠΑΣΟΚ να ορίσει την ατζέντα της επόμενης περιόδου. Αυτό δείχνει το μήνυμα που ανέβασε στο twiter του:..
«Δεν μπορεί τα στελέχη μας να είναι συνομήλικοι ή και μεγαλύτεροι από μένα. Όταν στάθηκα δίπλα στον Α. Παπανδρέου ήμουν 30 χρονών».

Είναι προφανές ότι την ώρα που όλοι στο ΠΑΣΟΚ ζητάνε πιο συλλογική ηγεσία και πιο ομαδικές διαδικασίες, ο Βενιζέλος ορίζει τον… εαυτό του (και την δική του πορεία) ως την «μονάδα μέτρησης» για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Στο στόχαστρο δεν είναι μόνο ο ΓΑΠ και τα παπανδρεϊκά στελέχη (στην Αχαΐα οι Βενιζελικοί λένε ότι δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ για να μην εκλεγεί ο ΓΑΠ!). Είναι όλο το ΠΑΣΟΚ που ξέρουμε και αγαπήσαμε – ακόμα και όσοι στήριξαν τον Βενιζέλο. Έτσι αρχικά «εξαφάνισε» από τηλεοράσεως όλα αυτά τα στελέχη που θυμίζουν ΠΑΣΟΚ.

Το tweet του Βενιζέλου έχει προκαλέσει δυσμενή σχόλια. Του επισημαίνουν ότι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τόσο το κυβερνητικό παρελθόν, όσο αυτά που λένε τα στελέχη του, δηλαδή η «γραμμή» που δίνει ο Βενιζέλος. Και τονίζουν ότι και πάλι ο Βενιζέλος βγάζει τον εαυτό του από το κάδρο της αυτοκριτικής και επιρρίπτει τις ευθύνες σε άλλους – μόνο που οι «άλλοι» αυτή τη φορά ετοιμάζονται να δημιουργήσουν νέο φορέα…


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου