ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η πρόγνωση καιρού μέχρι το 2020 δεν είναι καθησυχαστική

Μοιραστείτε το στο facebook




Οι κλιματικές αλλαγές στη Γη μπορούν να είναι όχι μόνο βαθμιαίου χαρακτήρα. Είναι πιθανή και μια καταστροφική στροφή, η οποία θα απαιτήσει έκτακτα, ακόμη και στρατιωτικά μέτρα αντίδρασης...
Αυτό είναι το κύριο συμπέρασμα της έκθεσης «Συνοπτική έκθεση καιρού: 2010-2020», η οποία προετοιμάστηκε από επαγγελματίες μελλοντολόγους με παραγγελία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και δημοσιεύει το greek.ruvr.ru.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η παγκόσμια κλιματική αλλαγή μπορεί να αποσταθεροποιήσει πλήρως την πολιτικά κατάσταση στον πλανήτη. Μεταξύ των πιθανών αναφέρονται και τα σενάρια, όπως η πείνα στην Ευρώπη και η αντιμαχία των πυρηνικών δυνάμεων για τα λιγοστά αποθέματα νερού.
Οι προγνώσεις του Peter Schwartz και του Douglas Randall προέρχονται από το ενδεχόμενο, ότι από τις αλλαγές στη φύση θα αρχίσει να ζει με εντελώς διαφορετικούς νόμους ο Παγκόσμιος Ωκεανός. Η Ευρώπη, η Ασία και Βόρεια Αμερική θα στερηθούν την συνηθισμένη ζέστη. Ενώ στο Νότιο ημισφαίριο αντιθέτως, θα κάνει περισσότερο καύσωνα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η Γη έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου