ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Λουκέτο σε 60 φορείς του Δημοσίου








Σε μια κίνηση με ισχυρό συμβολισμό και προς το εσωτερικό, αλλά κυρίως προς τους δανειστές της χώρας μας, αναμένεται να προχωρήσει μέσα στο..
καλοκαίρι η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους , στα χέρια του πρωθυπουργού υπάρχει ήδη λίστα με 60 Οργανισμούς – φορείς του Δημοσίου που θα συγχωνευθούν ή θα καταργηθούν.
Θα πρόκειται για την πρώτη κίνηση που θα κάνει η κυβέρνηση προς την κατεύθυνση της μείωσης του κράτους και στόχο έχει να πείσει -όχι πλέον με φραστικές διαβεβαιώσεις, αλλά πρακτικά- ότι είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί.
Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι οι συγχωνεύσεις – καταργήσεις φορέων του Δημοσίου, σε συνδυασμό με τις πρώτες αποκρατικοποιήσεις που προγραμματίζονται, θα διευκολύνουν τη συζήτηση που προτίθεται να «ανοίξει» ο κ. Σαμαράς, αμέσως μόλις αποθεραπευθεί, περί τροποποίησης όρων του Μνημονίου.
Οι Οργανισμοί αυτοί ανήκουν σε πολλά υπουργεία (Πολιτισμού – Παιδείας, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Υγείας κ.λπ.), αλλά στην κυβέρνηση θεωρούν ότι το «λουκέτο» μπορεί να μπει και με μια απλή υπουργική απόφαση, με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη ψηφισμένος στη Βουλή νόμος.
Δείτε τους φορείς που αναμένεται να καταργηθούν ή να συγχωνευθούν άμεσα με διαδικασίες-εξπρές ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου