ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Έρχονται οι … Τούρκοι

Η πρωταγωνίστρια
της σειράς «Σιλά» Cansu Dere
Μοιραστείτε το στο facebook







Οικονομική επέλαση προς Δυσμάς και συγκεκριμένα προς την Ελλάδα, επιχειρεί η Τουρκία όπου το χρήμα ρέει και οι επιχειρηματίες αγοράζουν όσο – όσο (μέχρι να σκάσει η φούσκα, ωστόσο)...

Λοιπόν, βλέποντας ότι τα πάντα πωλούνται στην Ελλάδα, μεγάλος τουρκικός όμιλος ενδιαφέρεται για την αγορά τεσσάρων μαρινών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, την Λευκάδα και την Πελοπόννησο. Τον Απρίλιο ο εν λόγω Όμιλος προχώρησε στην αγορά τριών μαρίνων στην Κροατία.
Πρόκειται για τον όμιλο DOGUS Holding A.S, ένας από τους μεγαλύτερους στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα στην Τουρκία ο οποίος ανακοίνωσε, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, ότι σχεδιάζει να αγοράσει τέσσερις μαρίνες στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Πελοπόννησο, επενδύοντας 20 εκ. ευρώ.Προς το παρόν, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, αναμένεται σχετική έγκριση από το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού.
Να μας το θυμηθείτε. Επίτηδες μας πούλησαν τα τουρκικά σήριαλ. Για να συνηθίσουμε τη γλώσσα, να μάθουμε τους ανθρώπους και μόλις έρθουν οι οικονομικοί κατακτητές να μας έρθει πιο… μαλακά. Αυτοί δε θα αφήσουν τίποτε μόλις τους δώσουμε το πρώτο πακέτο.
Τουλάχιστον θα μας αγοράσουν που θα μας αγοράσουν. Δε μας δίνουν και τη… Σιλά να περάσουμε καλό καλοκαίρι;

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου