ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Δίπλα-δίπλα στελέχη της ΝΔ με την “Χρυσή Αυγή”

Μοιραστείτε το στο facebook






Δίπλα-δίπλα ήταν βουλευτής της Ν.Δ. με τον συνάδελφό του της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις μνήμης προχθές Κυριακή 22 Ιουλίου, στην Άρτα, με τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την έξοδο του στρατηγού..
Ναπολέοντα Ζέρβα στα βουνά.
Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Στύλιος (αριστερά στη φώτο) είναι μαζί με τον αγρότη Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση που εκλέχθηκε στην Αιτωλοακαρνανία με τη Χρυσή Αυγή, ωσάν να μην τρέχει τίποτα. Νωρίτερα στο κέντρο της πόλης οι Χρυσαυγίτες, κυρίως νέα παιδιά, κάνανε πορεία με σημαίες και φορώντας μαύρες μπλούζες, φωνάζανε συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Κάθε χρόνο στην Άρτα, τέτοια εποχή, τελείται επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο πεσόντων, μπροστά στον ανδριάντα του αρχηγού του ΕΔΕΣ, που βρίσκεται στην πλατεία Ζέρβα και είναι μια ευκαιρία να συγκεντρωθούν και ακραία στοιχεία της περιοχής. Συνήθως επικρατούσε ηρεμία, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά και εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή που εκπροσωπήθηκε και με βουλευτή της.
Και καλά, ο Μπαρμπαρούσης, φόρεσε το τζιν παντελόνι (Κυριακή με 40 βαθμούς θερμοκρασία στην Αρτα δεν αντέχετε) και πήγε. Οι νεοδημοκράτες της πόλης, που ήταν και αρκετοί, εκτός από τον βουλευτή, που αναμένεται αύριο Τρίτη 24 Ιουλίου να εκλεγεί και αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. τι έκαναν;
Δεν θυμούνται ότι η ηγεσία της Ν.Δ. μίλησε για ακραίο και φασιστικό κόμμα; Θα νομιμοποιούν με την παρουσία τους, τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής; Μήπως ήρθε ή ώρα να τραβήξουν από τη Συγγρού και κανένα αυτί; Γιατί εάν αρχίζουν να τους νομιμοποιούν μετά δεν θα μπορούν να τους αποβάλλουν και θα τους βρίσκουν μπροστά τους, ειδικά σε περιοχές, όπως η Άρτα, που έχει σκληρό δεξιό ακροατήριο.

Antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. "Κάθε χρόνο στην Άρτα, τέτοια εποχή, τελείται επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο πεσόντων, μπροστά στον ανδριάντα του αρχηγού του ΕΔΕΣ, που βρίσκεται στην πλατεία Ζέρβα και είναι μια ευκαιρία να συγκεντρωθούν και ακραία στοιχεία της περιοχής"

    Μάααλιστα, το μάθαμε κι΄αυτό. Όποιος πάει σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι...ακραίο στοιχείο!
    Δεν πειράζει κάποια στιγμή θα σας περάσει. Προς το παρόν ΞΥΔΙ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Της μοναδικής πατριωτικής φωνής των Ελλήνων που μάχονται και δεν ασχολούνται με σαχλαμάρες και life style. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί απορεί ο αρθογράφος με την παρουσία των βουλευτών δίπλα - δίπλα. Τί θα επιθυμούσε; να πάσουν σφαλιάρες για να ασχολούνται τα "έγκυρα" βοθρομπλογκ;

    Επίσης ο υπάνθρωπος μιλάει για ...νομιμοποίησει (!) της Χρυσής Αυγής. Αν είναι δυνατόν! πόσο καθυστερημένος παίζει να είναι ο αρθογράφος (τρομάρα του). Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα απο τον Άρειο Πάγο και δεν περιμένει τον κάθε φαταούλα πολιτικάντη να την νομιμοποιήσει. Μην παίζει λοιπόν με την νοημοσύνη μας ο πρεζάκιας αρθογράφος διότι αρκετά έχουμε ανεχτεί όλα αυτά τα χρόνια και η υπομονή μας έχει και κάποια όρια. Εμείς το παιχνίδι του κουτσομπολιού και της θολοκουλτούρας δεν θα το παίξουμε να είναι σίγουρας με αυτό. Ηλιθιότητες με τους άλλους όχι με ΄μας. Εμείς δεν αστειύομαστε και ο χρόνος θα το δείξει.

    ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΞΥΔΙ...

    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή