ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Για Δήμαρχος Πάτρας ο Ν. Νικολόπουλος ;





 


Φαίνεται ότι το προφίλ που προσπαθεί να χτίσει ο κ. Νίκολόπουλος μέσω της δήθεν ηρωικής εξόδου-παραίτησής του, μόνο ηρωικό δεν είναι. Μάλλον προς το παλαιοκομματικό κλίνει..

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο βουλευτής Πάτρας σκέφτεται να αναβαθμίσει τον ρόλο του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, μέσω της διεκδίκησης της δημαρχίας στις επόμενες εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως ήδη έχει επέλθει συμφωνία με επιχειρηματικούς παράγοντες της πόλης για την στήριξή του.
Αν ισχύει ότι ο κ. Νικολόπουλος θέλει το χρίσμα του δημάρχου στην Πάτρα, εξηγεί απόλυτα την προσπάθεια ηρωοποίησής του, εκμεταλλευόμενος την παραίτησή του. Όπως και την στήριξή του απο άλλες δήθεν “λαϊκές” δυνάμεις της δεξιάς
Είναι επίσης προφανές , ότι από την στιγμή που ο κ. Νικολόπουλος δεν πήρε αυτά που ήθελε στο υπουργείο Εργασίας, αποφάσισε να σηκώσει ένα δήθεν μπαϊράκι κατά της ανάλγητης τρόικας και της κυβερνητικής πολιτικής, με στόχο την ενίσχυση του πολιτικού προφίλ του.
Κλασικός Μαυρογιαλούρος δηλαδή.


Στο μεταξύ, σε χθεσινές του δηλώσεις ο πρώην υφυπουργός είπε, «δεν παραιτήθηκα για να φύγω, αλλά για να μείνω στην ΝΔ και στην Βουλή όσο εσείς θα με εμπιστεύεστε». Μάλιστα όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά «η παραίτηση μου αυτή δεν σημαίνει αποχώρηση». Δήλωση που προμηνύει, πως ο κ. Νικολόπουλος δεν είναι διατιθέμενος να «μαραζώσει» πολιτικά, ασκώντας τα καθήκοντα ενός απλού βουλευτή.
Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου