ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

EURO 2012 FINAL: Spain ΙΣΠΑΝΙΑ VS Italy ΙΤΑΛΙΑ ! (Live Streaming)

Μοιραστείτε το στο facebook

 



Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού! Περάσαμε όμορφες εβδομάδες με την διοργάνωση του Euro όμως όπως όλα τα ωραία, τελειώνει κι αυτό!..
Και τελειώνει απόψε με την τελευταία παράσταση στο Κίεβο της Ουκρανίας, εκεί όπου οι δύο φιναλίστ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κόσμου Ισπανία, διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ιταλία για το βαρύτιμο τρόπαιο! Οι Ισπανοί που έχουν ήδη γράψει ιστορία με την παρουσία τους στον τελικό, θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο για 2ο σερί Euro ενώ η «σκουάντρα ατζούρα» που κόντρα σε κάθε προγνωστικό βρέθηκε στον τελικό, διεκδικεί το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία της που θα τους δικαιώσει!
Θεωρητικά φαβορί οι «φούριας ρόχας» που συμμετέχουν σε τρίτο συνεχόμενο τελικό μεγάλης διοργάνωσης ενώ έχουν να δεχθούν γκολ από την πρεμιέρα και αυτό ήρθε από… τους Ιταλούς (Ντι Νατάλε) στο 1-1! Τυχαίο; Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι εντυπωσιάζει και παρά το ότι δεν συνάδει με την… καταγωγή της, παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και βγάζει ευκαιρίες εύκολα, καθοδηγούμενη από έναν σπουδαίο Αντρέα Πίρλο κι έναν Κασάνο που αποτελούν τον συνδετικό κρίκο με τον Μπαλοτέλι που εξελίσσεται σιγά σιγά σε εκτελεστή και φόβητρο για τους αντιπάλους!
Εμείς ελπίζουμε να απολαύσουμε καλή μπάλα και να κερδίσει ο καλύτεροις! Μπορείτε να παρακολουθείτε την αναμέτρηση και από live streaming παρακάτω…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου