ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Euro 2012 -U19 - Η Ελλάδα στον τελικό : «Με θέληση και πάθος για την κούπα»

Μοιραστείτε το στο facebook






Για τον μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής νέων κόντρα στην Ισπανία μίλησε στο επίσημο σάιτ της UEFA ο Γιωργος Κατίδης. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τόνισε ότι..
για να έρθει η νίκη θα πρέπει να αποφύγουμε εμφάνιση σαν αυτή του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στους «Ίβηρες», στο εναρκτήριο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στα στοιχεία που μας έφεραν μέχρι τον σημερινό τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κατίδη στην ιστοσελίδα της UEFA:

«Το περιμέναμε από την αρχή (να παίξουμε στον τελικό). Ξεκινήσαμε άσχημα κόντρα στην Ισπανία, αλλά από το δεύτερο ημίχρονο κιόλας εκείνου του ματς ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Και συνεχίσαμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και αξίζουμε να είμαστε στον τελικό. Ακόμα και στο παιχνίδι με την Αγγλία, όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο, δεν αμφιβάλλαμε σε καμία στιγμή ότι θα προκρινόμασταν. Αυτή η σιγουριά, το πάθος και η θέληση μας έφεραν εδώ», είπε ο 19χρονος μεσοεπιθετικός και συνέχισε:
«Στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε δύο πρόσωπα. Ένα κακό στο πρώτο ημίχρονο και ένα καλό στο δεύτερο. Οπότε πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα, δεν πρέπει να ξεκινήσουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με υπομονή και να δείξουμε την θέληση και το πάθος που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά κάθε τελικός είναι διαφορετικό παιχνίδι. Εάν παίζαμε με την Ισπανία 10 φορές, ούτε τα δύο ματς δεν θα ήταν ίδια».
Τέλος, αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των νεαρών διεθνών: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό και θα βάλουμε τα δυνατά μας. Έχουμε δουλέψει μαζί για περίπου τρία χρόνια, υπάρχει ενότητα στην ομάδα και είμαστε σαν οικογένεια. Τις αναμνήσεις από το τελικό σφύριγμα με την Αγγλία θα τις θυμάμαι για πολύ καιρό. Είναι μία μεγάλη επιτυχία που πετύχαμε σε μικρή ηλικία, η οποία θα μας ακολουθεί σε όλη μας την ζωή. Και να προσπαθήσω να το ξεχάσω, δεν θα μπορέσω, ακόμα κι αν το ξεχάσω».
sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου