ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Public Issue: Άνοδος της Δεξιάς, πτώση της Αριστεράς

Μοιραστείτε το στο facebook






Βελτιωμένη είναι μετεκλογικά η εικόνα των πολιτικών αρχηγών της Δεξιάς σε αντίθεση με την δημοτικότητα των Αριστερών πολιτικών, σύμφωνα με το νέο βαρόμετρο..
της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ που διεξήχθη το χρονικό διάστημα 5-10/7/2012 σε δείγμα 1004 ατόμων πανελλαδικά.
Σχετικά με την πρώτη εντύπωση των ψηφοφόρων για τη νέα κυβέρνηση, το 45% δηλώνει ότι έχει διαμορφώσει «μάλλον θετική» εντύπωση, ενώ το 43% έχει σχηματίσει «μάλλον αρνητική» εντύπωση.
Για την αξιωματική αντιπολίτευση, το 56% έχει «μάλλον αρνητική εντύπωση» και μόλις το 31% σχημάτισε «μάλλον θετική» εντύπωση.
Στο ερώτημα εάν η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα, το 28% απαντά «σίγουρα όχι», το 23% εκτιμά «μάλλον όχι», το 35% δηλώνει «μάλλον ναι» και μόλις το 12% δηλώνει με βεβαιότητα «σίγουρα ναι».
Συνολικά, το 51% εμφανίζεται απαισιόδοξο (σίγουρα/μάλλον όχι) ενώ το 47% δηλώνει αισιόδοξο (σίγουρα/μάλλον ναι) για την ικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα προβλήματα...
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου