ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη προς την Πυροσβεστική που.. έσβησε τις φωτιές!!! - (Γράφει ο ΑΕΤΟΣ4)









Ακόμη μία ευχαριστήρια-συγχαρητήρια επιστολή έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης. Αυτή τη φορά για την Πυροσβεστική..
υπηρεσία που έσβησε τη φωτιά στο Φελλί. Μπορεί σε λίγο, να διαβάσουμε και συγχαρητήριο μήνυμα και υπερ της αστυνομίας που .. έπιασε τους ληστές!!!.  
Διαβάστε:
Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου και τα συγχαρητήρια μου για την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών που κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 στο Φελλί Γρεβενών.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη γενναία και δυναμική συνδρομή των κατοίκων της περιοχής και ιδίως των νέων που προσπάθησαν με κάθε μέσο να συντελέσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και αποδεικνύοντας την αυξημένη ευαισθητοποίηση και την αγάπη για τον τόπο τους.
Το απόγευμα της ίδιας μέρα οι Πυροσβέστες κλήθηκαν με αυταπάρνηση και ψυχικό σθένος να συνεχίσουν το έργο τους σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή στο Δασύλλιο θέτοντας και αυτή υπό έλεγχο.
Συνιστάται προσοχή στους κατοίκους της Π.Ε. Γρεβενών ιδιαίτερα όταν τα καιρικά φαινόμενα ευνοούν τη δημιουργία εστιών πυρκαγιάς και ζητείται άμεση ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε κάθε περίπτωση.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών
Γεώργιος Δασταμάνης

ΥΓ ΑΕΤΟΥ4: Στο Δήμο Γρεβενών που έστειλε μία υδροφόρα και μηχανήματα γιατί δεν στέλνει συγχαρητήρια; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου