ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Οι τρείς «δεξαμενές» της νέας εφεδρείας στο Δημόσιο

Μοιραστείτε το στο facebook






Τη «ρύθμιση Ρέππα» για την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, με ορισμένες τροποποιήσεις, η οποία ωστόσο, κατά κοινή ομολογία, είχε αποτύχει στην πράξη, αφού είχε ως αποτέλεσμα να..
αποχωρήσουν από το Δημόσιο μόλις 767 άτομα, επαναφέρει στο προσκήνιο η κυβέρνηση, προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκαλεί η εργασιακή εφεδρεία.
Επιταχύνει, παράλληλα, τις διαδικασίες για την αξιολόγηση του προσωπικού στο Δημόσιο, που θα έχει ως αποτέλεσμα να απολύονται οι υπάλληλοι οι οποίοι θα αξιολογούνται αρνητικά με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που θα καθιερωθούν. Η αξιολόγηση μάλιστα θα διενεργείται με την άμεση εποπτεία του ΑΣΕΠ, ενώ θα λαμβάνονται υπόψη και οι ατομικοί φάκελλοι των δημοσιών υπαλλήλων. «Αγκάθι» ωστόσο παραμένει, από την άλλη πλευρά, το τι μέλλει γενέσθαι με τους υπαλλήλους των υπό κατάργηση ή συγχώνευση φορέων του Δημοσίου με δεδομένο ότι η τρόϊκα ζητεί μετ΄ επιτάσεως την απόλυσή τους.
Η τελευταία απόπειρα να εξευρεθεί «λύση» στο ακανθώδες θέμα της εφεδρείας έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη.
Επισήμως, από τα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έγινε γνωστό ότι συμφωνήθηκαν τα εξής:
Πρώτον, ότι η χώρα χρειάζεται ένα ποιοτικότερο, αποτελεσματικότερο και μικρότερο δημόσιο τομέα.
Δεύτερον, ότι προχωρεί η αξιολόγηση δομών και προσωπικού, καθώς και ο εξορθολογισμός φορέων του Δημοσίου ώστε να αξιοποιηθούν οι άξιοι υπαλλήλοι.
Τρίτον, ως αποτέλεσμα των παραπάνω διαδικασιών θα επιτευχθεί η αναγκαία και επιβαλλόμενη μείωση του προσωπικού και το συνακόλουθο δημοσιονομικό αποτέλεσμα, μέσω της μείωσης της μισθολογικής δαπάνης και των λειτουργικών δαπανών...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου