ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Για μια ακόμα φορά ο…Βενιζέλος έπιασε στον ύπνο το Μαξίμου







Το σχέδιο των περικοπών που προβλέπει το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ και που δόθηκε χθες στους πολιτικούς αρχηγούς, διέρρευσε πριν καν περάσουν 24 ώρες. Το είχαν στα χέρια τους ο Πρωθυπουργός, ο Β. Βενιζέλος, ο Φ. Κουβέλης..
και φυσικά ο Γ. Στουρνάρας, επομένως δε μιλάμε για πολλά άτομα που θα μπορούσαν να ξέρουν τι περιλαμβάνει το πακέτο.
Κι όμως, μέσα σε λίγες ώρες ο πίνακας με τις δραματικές περικοπές έφτασε στα χέρια των δημοσιογράφων. Ποιος έκανε τη διαρροή και πώς έφτασαν τα στοιχεία στα χέρια αρχικά δημοσιογράφου της ΕΡΤ και στη συνέχεια σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία;
Επικράτησε πανικός, απ’ ότι μαθαίνουμε στο Μέγαρο Μαξίμου και στο οικονομικό επιτελείο διότι με τη διαρροή του σεναρίου για τα μέτρα, δημιουργείται η εντύπωση ότι αυτές είναι οι περικοπές. Έτσι, σε όλα τα κανάλια και τις εφημερίδες η κυβέρνηση εμφανίζεται αυτή να είναι η ανάλγητη. Και φυσικά ο κόσμος δεν καταφέρεται εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης, με τον Σαμαρά τα βάζει
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τον… τάφο στο Μαξίμου άνοιξε το ΠΑΣΟΚ και ο Β. Βενιζέλος ο οποίος άφησε να διαρρεύσει το εμπιστευτικό έγγραφο κι έτσι εδώ και ώρες η κυβέρνηση Σαμαρά (το τονίζουμε αυτό) «τρώει ξύλο» και ο Γ. Στουρνάρας έχει γίνει το κόκκινο πανί για τις προτάσεις που κατέθεσε.
Το επιτελείο της κυβέρνησης υπέστη δεινή επικοινωνιακή ήττα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς είναι έξαλλος για τη διαρροή αυτή, ωστόσο, πλέον είναι πολύ αργά. Το επικοινωνιακό κακό έγινε για την κυβέρνηση και θα συνεχιστεί σήμερα στις εφημερίδες που θα την «κρεμάσουν στα μανταλάκια».

Ο δε Βενιζέλος αλλά και ο Κουβέλης, εμφανίζονται αποστασιοποιημένοι αν και οι ίδιοι έχουν αποφασίσει για τα μέτρα ενώ η “κακή κυβέρνηση” τρέχει και δε φτάνει.
Θα μου πείτε. Ποιος νοιάζεται για την επικοινωνιακή ήττα. Τα μέτρα είναι δυσβάσταχτα όπως κι αν σερβιριστούν. Έτσι είναι, αλλά υπάρχει και το άλλο. Ποιος θα πάρει πάνω του την κοινωνική κατακραυγή και ποιος θα κάθεται στον… καναπέ και θα απολαμβάνει το Βατερλό της κυβέρνησης.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου