ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο κ. Τσίπρας τι λέει για το ΑΠΘ και τον κ. Μυλόπουλο;







O Γιάννης Μυλόπουλος, πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, είναι εδώ και χρόνια και λαλίστατος και πολυγραφότατος. Συνεντεύξεις, άρθρα, παρεμβάσεις, πρώτος παντού όσο δεν ήταν..
πρύτανης αλλά και αργότερα. Νέος άνθρωπος με καλό λόγο «άρεσε» στα Media αλλά και στο καθηγητικό κατεστημένο που βρήκε άξιο εκφραστή της.

Ο κ. Μυλόπουλος, με κομματική ταυτότητα που ποτέ δεν έκρυψε, αυτή του Συριζαίου, ακόμη και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα του 4%, έγινε πρύτανης και πρωτοστάτησε στις δυναμικές αντιδράσεις για το νόμο για τα Πανεπιστήμια. Ένα νόμο που ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής και που παρά τα λάθη του, κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση: Σπάσιμο του καθηγητικού κατεστημένου, άνοιγμα των πανεπιστημίων στην αγορά, σπάσιμο της διαπλεκόμενης αλυσίδας μεταξύ φοιτητών και καθηγητών και γενικά περιορισμός της συντεχνίας που διοικεί επί χρόνια τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Κι όμως, ο κ. Μυλόπουλος, αλλά και άλλα άξια τέκνα της καθηγητικής νομενκλατούρας, μπήκαν μπροστά για να ακυρώσουν ένα νόμο του κράτους διότι έτσι θα έχαναν τα οφίτσια.

Ο «αριστερός» κ. Μυλόπουλος, μέσα σε δύο μήνες γίνεται πρωταγωνιστής δύο σκανδάλων. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αλλά κι ο ίδιος ας πρόσεχε. Ειδικά μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει πολύ… ψηλά τον αμανέ, όπως λέει και ο σοφός λαός.

Τη μία κατηγορήθηκε το ΑΠΘ ότι με λεφτά του Πανεπιστημίου ο πρύτανης και άλλοι πήγαν στην Κωνσταντινούπολη για το γάμο της γραμματέως του κ. Μυλόπουλου και επί τη ευκαιρία θα είχαν και κάποιες επαφές με το Πατριαρχείο.

Την άλλη, ο αντιπρύτανης κατηγορήθηκε ότι έδωσε δωρεάν (με λεφτά του ΑΠΘ) ακριβό τηλέφωνο σε ηθοποιό ενώ και κάποιες ηλεκτρικές συσκευές αντί για το Πανεπιστήμιο πήγαν σπίτι του. Για το θέμα υπάρχει σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα.

Τώρα, λοιπόν, το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου κάνει λόγο για απίστευτες σπατάλες μεταξύ αυτών και 30.000 ευρώ για την ανακαίνιση του… λουτρού του κ. Μυλόπουλου.

Περιμέναμε από τον λαλίστατο κ. Μυλόπουλο να αντιδράσει, να εξοργιστεί, να απειλήσει με προσφυγή στη δικαιοσύνη, αλλά δεν το έπραξε.

Αντίθετα, έχουμε νέα εισαγγελική έρευνα ενώ και ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, ζήτησε από τον πρύτανη εξηγήσεις. Προφανώς κάποιες δικαιολογίες θα βρεθούν, κάπου θα βρεθεί η χρυσή τομή, κάτι θα γίνει και ο κ. Μυλόπουλος θα συνεχίσει το θεάρεστον έργο του στο ΑΠΘ.

Σε άλλες χώρες, μια… λεκάνη τουαλέτας θα μπορούσε να οδηγήσει σε παραιτήσεις. Στην Ελλάδα, που όλα είναι σαν το περιεχόμενο της τουαλέτας και ο καθένας κάνει ότι θέλει, απλά είναι ένα ακόμη θέμα που θα ξεθυμάνει.
Είναι όμως κι ένα σύμπτωμα της κοινωνίας. Την ώρα που στενάζουν οι Έλληνες, κάποιοι θύλακες διαπλοκής, κάποιες εστίες κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, συνεχίζουν να δουλεύουν χωρίς να ενοχλούνται. Αλλά γιατί να ενοχληθούν; Υπάρχει αντιπολίτευση να τα στηλιτεύσει όλα αυτά; Είδατε καμιά ανακοίνωση από τον λαλίστατο κ. Τσίπρα; Όχι βέβαια. Τρικλοποδιές στα δικά του παιδιά δε βάζει ποτέ…

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου