ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για τις αποσπάσεις αστυνομικών στον Έβρο

Μοιραστείτε το στο facebook


 




Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γρεβενών στην τακτική συνεδρίαση του, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08 Αυγούστου 2012 ενέκρινε κατά πλειοψηφία την έκδοση του..
παρακάτω ψηφίσματος με το εξής περιεχόμενο:

ΨΗΦΙΣΜΑ
1. Η μετακίνηση τόσο μεγάλου αριθμού αστυνομικών από τα Γρεβενά δημιουργεί προφανώς κενό στην αστυνόμευση και την ασφάλεια της περιοχής, λαμβανομένου υπόψη ότι η δύναμη που ήδη υπήρχε δεν επαρκούσε για την κάλυψη των αναγκών που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή της Εγνατίας οδού, την αύξηση του ορεινού τουρισμού και της επισκεψιμότητας στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και τη λειτουργία των φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Φελλί Γρεβενών.


2. Οι αστυνομικοί των Γρεβενών προσλήφθηκαν για τη διαφύλαξη της ασφάλειας της περιοχής μας η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι λιγότερο σημαντική από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

3. Η αιφνιδιαστική μετακίνησή τους χωρίς να τηρηθούν καν οι προθεσμίες για την αναχώρηση τους δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση σε αυτούς και τις οικογένειές τους ενώ η τοπική οικονομία στερείται σημαντικών μονάδων αφού η περιοχή μας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία των λειτουργών του δημοσίου.

4. Η απόφαση για την μετατροπή των Σχολών αστυφυλάκων της Θράκης σε κέντρα κράτησης μεταναστών χωρίς καμία συζήτηση με τους θεσμούς εκπροσώπους των περιοχών προκαλεί έντονη ανησυχία για το μέλλον της σχολής αστυφυλάκων Γρεβενών.

5. Ζητούμε την επιστροφή των Αστυνομικών των Γρεβενών στις θέσεις τους και την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος της Θράκης με μεθόδους που δεν θα θίγουν το ισοζύγιο αστυνόμευσης άλλων περιοχών της χώρας.

Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων της ελάσσονος μειοψηφίας Ντάγκα Παναγιώτας και Παύλου Κων/νου οι οποίοι θα προβούν στην έκδοση δικού τους Ψηφίσματος.


8 σχόλια:

  1. Μπράβο το ΔΣ ΓΡΕΒΕΝΏΝ. Δήμαρχε δεν φτάνουν γιατι το βράδυ έξω απο τα μαγαζιά είναι 7-8-9 κάθε βράδυ. Πως να φτάσουν... Το έγκλημα γίνεται στον πεζόδρομο.... Έχουμε χάσει τα Πάντα σε αυτη την πόλη! Τα 5.000€ προστιμο πανε φωτια στα καταστήματα. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟ..ΔΕΝ ΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΥΜΝΟΣΙΑΛΙΑΓΚΕΣ, ΕΦΕΡΕ ΚΙΑ ΠΤΗΝ ΣΙΟΥΡΔΙΑ....ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΕΡΕΕΕ ΛΟΥΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι δεν κοιμούνται από τη διαπασών μουσική, έχουν ΑΔΙΚΟ.
    Οι αστυνομικοί που γράφουν αυτούς που ηχορυπαίνουν γιατί απλά έτσι λέει ο νόμος, έχουν ΑΔΙΚΟ.
    Οι δικαστές που τους καταδικάζουν γιατί πράγματι είναι παραβάτες, έχουν ΑΔΙΚΟ.
    Τελικά, ΔΙΚΙΟ είναι μόνο το ΔΙΚΙΟ του εργάτη... Ουπς, συγνώμη! Του καφετζή του πεζοδρόμου ήθελα να πω...
    Ο οποίος παρεμπιπτόντως και με την ανοχή όλων, έχει μετατρέψει το καφενεδάκι του σε ανοιχτό κέντρο διασκέδασης για να τα κονομάει.
    Ωχ, πάλι πιπέρι! Για να προσφέρει "μουσικό πολιτισμό" στη Γρεβενιώτικη κοινωνία είναι το σωστό...
    Κουράγιο αδέλφια!
    Σε λίγες μέρες έρχεται και η οικονομική αστυνομία με το ΣΔΟΕ για τις "πολλές" αποδείξεις που κόβετε τα βράδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούνται όλοι οι φορείς της πόλης να φέρουν πίσω τους ανθρώπους απο τα σύνορα γιατι νιώθουμε ανασφάλεια. Προχθές ένα Καφετζης κυνηγούσε ένα πολίτη με το μπρικι στο χέρι..... Χαχαχαχαα

      Διαγραφή
  4. Άρθρο 14 παρ. 1 Ποινικού Κώδικα : "1. Έγκλημα είναι πράξη άδικη και καταλογιστή στο δράστη της, η οποία τιμωρείται από το νόμο."
    Συνεπώς σου αρέσει δε σου αρέσει το έγκλημα γίνεται και στον πεζόδρομο. Και αν δε σου αρέσει, τα παράπονα όχι στο Δήμαρχο αλλά στο Βουλευτή για να αλλάξει το νόμο.
    Ανώνυμος και άυπνος από τους μουσικούς εγκληματίες του πεζοδρόμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω εγκληματίας Στοπ. Ετών 28, Στοπ. Μην πινεται καφε στον πεζόδρομο. Στοπ. Μην βγαινεται μετα την 8οην νυχτερινην Στοπ.
    Εσείς που μας καταντησατε νεο "Τσοτιλι" είναι καλα να αναλάβατε τις ευθύνες σας. Αν κάποιοι ενόχληστε απο την ηχορύπανση κ όχι μόνο έχετε δίκιο. Ποτε δεν καθησατε να συζητήσουμε τα προβλήματα παρα μόνο φωνές κ ανώνυμα τηλεφωνήματα. Σας καλώ λοιπόν να πάρετε τα παιδια σας που εργάζονται στους εγκληματίες του πεζόδρομου σπίτι σας. Σε αυτούς που πληρώνουν στην εφορία κ στο δήμο ότι τους αναλογεί, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που μπορει να μην έχουν ταμειακες μηχανές αλλα έχουν θρασος κ μακριά χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε που μιλάς για το δίκιο ξέρουμε ποιος εισαι. Καλο ταξιδι κ προσοχή στα κουνούπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασε που θα δουλεψει και κανας ανεργος γιατι περνουν και τις θεσεις στα καφε του πεζοδρομου!!ελεος απο εδω και περα καταγγελια αν δω αστυνομο να δουλευει σε καφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή