ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τέλος οι προσλήψεις συγγενών πολιτικών στο δημόσιο

Μοιραστείτε το στο facebook






Επιτέλους, κάποιος αποφάσισε να βάλει τέλος στο όνειδος των προσλήψεων πουν κάνουν διάφοροι βουλευτές παίρνοντας κόρες, γιους, αδέρφια, ανίψια και όλους τους το σόι. Επειδή μπορεί..
κάποια πράγματα να είναι νόμιμα δεν είναι απαραίτητα και ηθικά, αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Νέα Δημοκρατία. Οπως γνωρίζουν όλα τα πολιτικά κόμματα ότι με πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνεργους, δε μπορεί να κοιτάς να βολέψεις τους συγγενείς σου και να μένουν έξω χιλιάδες νέοι με ανάλογα ή και καλύτερα προσόντα
Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews, λοιπόν, με απόφαση Σαμαρά θα μπεί τέλος στη ντροπή αυτή, μετά και το σάλο που δημιουργήθηκε με τις προσλήψεις που έκανε ο Τραγάκης, ο Πολύδωρας και ο Πετσάλνικος στη Βουλή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει μέτρο σύμφωνα με το οποίο τόσο στη Βουλή όσο και σε άλλες υπηρεσίες του δημόσιου τομέα, δε θα μπορούν οι πολιτικοί να προσλαμβάνουν συγγενείς μέχρι το δεύτερο βαθμό. Τέλος, λοιπόν, παιδιά, θυγατέρες, αδέρφια και λοιποί βολεμένοι από τους πολιτικάντηδες μιας άλλης εποχής.
Η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο πρωθυπο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, ώστε να αναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα πρωτοβουλία, η οποία θα αφορά στο καθεστώς προσλήψεων μετακλητών δημόσιων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, πρόθεση του πρωθυπουργού είναι η θεσμοθέτηση απαγόρευσης προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι 2ου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς
Ελπίζουμε το απαγορευτικό στις προσλήψεις που βάζει το Μαξίμου να υλοποιηθεί και να εκλείψουν τέτοιες ανήθικες πρακτικές. Βέβαια, κάποιοι δε θα σταματήσουν να βολεύουν τους κολλητούς τους, όπως κάνει ο Τσίπρας που διόρισε στη Βουλή το φίλο του και εκπρόσωπο του κόμματος, Α. Καρίτζη, ή όπως κάνει η Χρυσή Αυγή.
Ο πατριώτης κ. Μιχαλολιάκος και τα παλικάρια του διόρισαν σε κενές οργανικές θέσεις τους: Απόστολο Γκλέτσος του Κων/νου (ΑΔΤ Χ482350), ΔΕ κατηγορίας Ανδρόνικο Σίμος του Νικολάου (ΑΔΤ ΑΗ634166), ΔΕ κατηγορίας. Επίσης, όπως φαίνεται στο ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 390/14-08-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι: Νικήτας Σιώης του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΕ868048), ΔΕ κατηγορίας. Γεώργιος Μισιάκας του Χρήστου (ΑΔΤ ΑΙ294905), ΔΕ κατηγορίας. Ο κ. Μισιάκας ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα. Για να θυμίσουμε, πάντως, την ιστορία με τους «φτωχούς» πλην διορισμένους συγγενείς: Ο Γιάννης Τραγάκης, πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής. Μετά τον γαμπρό του, την κόρη του και το γιο του διόρισε στις 31-07-2012, δηλαδή στα τέλη του προηγούμενου μήνα, μόλις εξελέγη αντιπρόεδρος, και την αδελφή του γαμπρού του στο Kοινοβούλιο. Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Βουλής στο γραφείο του κ. Τραγάκη διορίστηκε η Καλλιόπη Λεοντή, αδελφή του γαμπρού του Αναστασίου Λεοντή, ο οποίος είναι ήδη διορισμένος στη Βουλή. Ο Βύρων Πολύδωραςδιόρισε την κόρη του. Ο διορισμός έγινε όταν ο Βύρων Πολύδωρας ήταν πρόεδρος για μια μέρα (Εφημερίς της Κυβερνήσεως, αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ’αριθμ.8574/6100/11-7-2012). Ακόμη, ο Φίλιππος Πετσάλνικος συνεχίζει να κάνει διορισμούς στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή, όπως δικαιούται βάση νόμου παρότι δεν είναι πλέον βουλευτής αφού δεν ήταν καν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Στο τελευταίο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται το όνομα της κυρίας Καλύβα Όλγας του Χρήστου, με πτυχίο λυκείου, η οποία τοποθετείται ως «μετακλητή» στο γραφείο του κ. Πετσάλνικου. Η εν λόγω υπάλληλος όμως είναι μνηστή του ανιψιού του κ. Πετσάλνικου, και γιου του Κωνσταντίνου Πετσάλνικου, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Μακεδνών.

1 σχόλιο: