ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ εμπόδισαν έλεγχο σε αλλοδαπούς τις ομάδας ΔΙΑΣ στην Γλυφάδα

Μοιραστείτε το στο facebook






Όπως μας καταγγέλλει ο αναγνώστης (Τάκης. Κ) την Πέμπτη 16 Αυγούστου στην παραλιακή λεωφόρο στην Γλυφάδα και κατά τις 5.30 με 6 το απόγευμα μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν σταματήσει..
τρεις αλλοδαπούς ασιατικής προέλευσης σχεδόν έξω από το ξενοδοχείο Congo Palace, ειδικότερα μας αναφέρει πως ....

"Έβγαινα από παρακείμενο ζαχαροπλαστείο όταν είδα τέσσερις αστυνομικούς με δύο μοτοσυκλέτες να κάνουν ένα απλό έλεγχο σε τρία άτομα προφανώς ασιατικής καταγωγής γιατί ήταν σκουρόχρωμοι, οι δύο αστυνομικοί ήταν κοντά και είχαν στα χέρια τους κάποια χαρτιά και οι άλλοι δύο λίγο πιο μακριά και απλά είχαν το δεξί τους χέρι στο όπλο τους χωρίς φυσικά να το έχουν βγάλει από την θήκη στην ζώνη τους.

Μέχρι να κατευθυνθώ στο όχημα μου που ήταν στα 5 μέτρα απόσταση από το διαδραματιζόμενο συμβάν είδα τρεις σχετικά νεαρούς 35-40 χρονών να βγαίνουν με φόρα μέσα από ένα διάδρομο που έχει δίπλα από το ξενοδοχείο και να βάζουν τις φωνές στους αστυνομικούς για το έλεγχο που έκαναν στους αλλοδαπούς φωνάζοντας ότι είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και λέγοντας "θα σας δείξουμε εμείς ποιοι είμαστε αφήστε τους ανθρώπους να πάνε στις δουλείες τους ζώα εκεί βρήκατε να ξεσπάσετε"
Ήταν τέτοιο το θράσος τους και οι φωνές τους που τρομοκρατήθηκα γιατί στο αμάξι μου ήταν η έγκυος στον 5ο μήνα γυναίκα μου και με γρήγορες κινήσεις έβαλα μπρος και έφυγα από το σημείο.
Σας έστειλα το μαιλ αυτό γιατί παρακολουθώ το μπλοκ σας και τρομοκρατήθηκα κυριολεκτικά σας, αν κρίνεται σκόπιμο δημοσιεύστε το σας ....Ευχαριστώ Τάκης Κ. Γλυφάδα."

Αναρτήθηκε από
Νυχτοβάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου