ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΕΡΤ, Βάνα και Σκορδά

Μοιραστείτε το στο facebook







Η ΕΡΤ μας έκανε πάλι υπερήφανους. Η Ελλάδα πανηγυρίζει το πρώτο της μετάλλιο στο Λονδίνο με το χάλκινο που κατέκτησε ο Ηλιάδης αλλά η δημόσια τηλεόραση έδειξε σε..
μαγνητοσκόπηση τον αγώνα!
Αρκετές ώρες πριν όλοι ήξεραν ότι ο Ηλιάδης πάει για μετάλλιο κι όμως η κρατική τηλεόραση κατάφερε… να χάσει τον αγώνα. Δεν έδειξε δηλαδή σε live μετάδοση τη μάχη του Έλληνα τζουντόκα αλλά λίγα λεπτά μετά την νίκη του μετέδωσε το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση!
Είχαν πλάνο να δείξουν ζωντανά το χρυσό από το 2004…
Ανέβηκαν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ. Που να ανακατευτεί και ο Πάγκαλος.
Υψηλού καφενειακού επιπέδου επεισόδιο μεταξύ Προέδρου και Χρυσοχοΐδη. «Πάγαινε από εδώ, όχι εσύ να πας», «υπονομευτές» και άλλα πολιτικά επιχειρήματα.
Ποια Ολυμπιάδα. Αυτό ήταν ματς για ζωντανή μετάδοση και live bet…
Ηγετική εμφάνιση Λοβέρδου στη Βουλή, για να αποδειχτεί ότι το πολύπαθο Κίνημα έχει να τραβήξει πολλά, προτού οδηγηθεί στην ευθανασία…
Το ΠΑΣΟΚ από κόμμα τείνει να μετατραπεί σε λέσχη πολιτικών με νευρώσεις…

Εμείς πάντως προτιμούμε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες: Miranda Kerr και τα μυαλά στα κάγκελα
Ενώ αφοπλιστικά ειλικρινής όσον αφορά τα κίνητρα καθόδου της στις εκλογές ήταν η Βάνα Μπάρμπα, υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.
«Η δική μου εμπλοκή με την πολιτική έχει να κάνει με τη σκέψη του να βολευτώ. Συνήθως, εμείς οι άνθρωποι που είμαστε λίγο αναγνωρίσιμοι, επειδή ο κόσμος μας ξέρει, προσπαθούμε να εξαγοράσουμε τη φήμη μας. Θεωρώ πως ήταν λάθος έτσι όπως έγινε. Πήγα παρορμητικά. Θα μου πεις ‘αν είχες βγει τώρα και είχες μπει στη Βουλή, θα τα έλεγες αυτά;’. Πάλι θα έλεγα ότι ήταν προδοσία. Θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνουν 500 με 1000 ευρώ στον κάθε βουλευτή, το maximum. Τότε να δεις αν θα τρέχανε, τότε να δεις πόσοι από εμάς θα ήθελαν να εξαργυρώσουν τη φήμη τους με μία καρέκλα». Αυτό δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής FTHIS TV η Βάνα Μπάρμπα.
Και πρόσθεσε «Δυστυχώς, έχουμε τελείως ανίκανους πολιτικούς. Άχρηστους! Είναι τρεις που αξίζουν και όλοι οι υπόλοιποι είναι για τον… Καιάδα».
Απογοητευόμαστε σαφώς, όλοι εμείς που ήμασταν βέβαιοι για τα αγνά κίνητρα προσφοράς στην πατρίδα της Βάνας…
Παρορμητικά πήγε να βολευτεί. Φαντάσου και να έκανε δεύτερες σκέψεις…
Ο πρώτος από τους πολιτικούς που αξίζουν-που λέει και η Βάνα- παρενέβη στην περίπτωση του πολύτεκνου που χρωστούσε 5 χιλιάρικα στο Δημόσιο, τα οποία και θα ξεπληρώσει με 380 ώρες δουλειάς στον Δήμο.
Φτάνει να μη ζητήσουν και όσοι χρωστούν ένα εκατομμύριο να ξεπληρώσουν με τον ίδιο τρόπο. Γιατί στην περίπτωση του πολύτεκνου η ώρα εργασίας κοστίζει κάτι περισσότερο από 13 ευρώ, ενώ στους «εκατομμυριούχους» παραπάνω από 2.600 ευρώ…
«Τελικά, υπάρχει ελπίδα! Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μπράβο στους κυρίους Σαμαρά, Μουρούτη και Σαλμά για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν σε θέμα που αφορά παιδιά που η ζωή έδειξε από νωρίς το σκληρό της πρόσωπο…»
Με αυτό το tweet η Φαίη Σκορδά έδωσε τα εύσημα στον Πρωθυπουργό, στο στενό του συνεργάτη Γιώργο Μουρούτη και τον υφυπουργό Υγείας για την άμεση κινητοποίηση τους για ένα θέμα που δεν διευκρίνισε ποιο ήταν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσε στη βλάβη του αξονικού τομογράφου μεγάλου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιείται για εξετάσεις παιδιών με καρκίνο και την αποκατάσταση της λειτουργίας του.
Ελπίζουμε αυτό το tweet να μην γίνει αφορμή για τον αποκλεισμό της από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν…


Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου