ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

«Συνωμοσίες» σχετικά με το μακελειό του Μπάτμαν

Μοιραστείτε το στο facebook







Όπως ήταν αναμενόμενο, διάφορες περίπλοκες θεωρίες εκ πτύσσονται γύρω από το «μακελειό του Μπάτμαν» στην Ωρόρα των ΗΠΑ.. Το Antinews σας μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη το τί λέγεται και συζητείται.
Το κυριότερο σενάριο είναι, φυσικά, το ενδεχόμενο σχεδιασμού της επίθεσης από το κράτος. Βασικό στοιχείο που επικαλούνται σε αυτό το σενάριο είναι το γεγονός ότι ο ψυχίατρος του δράστη και κάποτε «λαμπρού νέου» Τζέημς Χόλμς, Δρ. Λυνν Φέντον, δούλευε παλαιότερα για το Πεντάγωνο (καθώς και η συμμετοχή του Χολμς σε στρατιωτικά νευρολογικά προγράμματα).
Σύμφωνα με την Washington Post, ο Φέντον ήταν διαβόητος για την χορήγηση επικίνδυνων φαρμακευτικών ναρκωτικών ουσιών στους ασθενείς του, και γενικώς διαθέτει μυστήριο παρελθόν στην Αεροπορία. Το παρελθόν του ιατρού βγήκε στην επιφάνεια αφ’ ότου τα συμβατικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν πως ο Χολμς είχε ταχυδρομήσει ένα σημειωματάριο γεμάτο με λεπτομέρειες για το φονικό, πριν από την επίθεση. Οι σεναριουργοί θεωρούν πως αυτό αποτελεί ένδειξη της προσπάθειας του κράτους να εικονίσει έναν μοναχικό ψυχοπαθή δράστη, κάτι που αποτελεί το προσφορώτερο ενδεχόμενο για τους κρατικούς σχεδιασμούς σχετικά με την κατεύθυνση της κοινής γνώμης, όπως διαφαίνεται από προηγούμενες δολοφονίες που θεωρούνται «στημένες» από κάποιους κύκλους (π.χ. τοῦ Κέννεντυ).
Το Infowars συνεχίζει με την παράθεση διάφορων «παραλλήλων» ιστοριών από το παρελθόν, καθώς και με στοιχεία για το κάποτε πρόγραμμα της CIA MK-ULTRA, ένα αποδεδειγμένα υπαρκτό πρόγραμμα πειραμάτων σχετικά με τον έλεγχο της σκέψης κλπ (ο οποίως παρωδήθηκε στην ταινία «Οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες» με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ). Παράλληλα δε, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι στο μακελειό συμμετείχε και δεύτερο άτομο, όχι μόνον ο Χολμς. Κατά ενδιαφέροντα τρόπο, σε όλα τα σχετικά άρθρα ως σκοπός της συνωμοσίας προβάλλεται ο αφοπλισμός του (αμερικανικού) πληθυσμού, ώστε να μην δύναται να ασκήσει ένοπλη αντίσταση στην «παγκοσμιοποιημένη τάξη πραγμάτων».
Ειρήσθω εν παρόδω, στις προεκλογικές ΗΠΑ άλλοι προσπαθούν να βγάλουν τον δράστη Χόλμς δηλωμένο Ρεμπουμπλικάνο και άλλοι εγγεγραμμένο Δημοκρατικό… Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα ειδήσεις τύπου «ο δολοφόνος ψήφιζε ΠΑΣΟΚ»!

Αστυάναξ Καυσοκαλυβίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου