ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις – Δείτε αναλυτικά τους πίνακες

Μοιραστείτε το στο facebook






Οι αστυνομικές σχολές παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη άνοδο, περίπου 2.250 μονάδες, όπως δείχνουν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί..

Άνοδος παρουσιάζεται στις νομικές σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, στις σχολές Φιλολογίας, Ψυχολογίας, ενώ τα παιδαγωγικά τμήματα παρουσιάζουν μικρή πτώση.
Ψηλά και χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές παραμένουν οι ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές. Πτώση των βάσεων παρατηρείται στα πολυτεχνικά τμήματα, όπως και τα τμήματα μαθηματικών, φυσικής και χημείας, ενώ άνοδο παρουσιάζουν οι σχολές των οικονομικών επιστημών.
Σε δεκάδες τμήματα των ΤΕΙ στην περιφέρεια, όπως ΤΕΙ ζωικής και φυτικής παραγωγής για την εισαγωγή τους οι υποψήφιοι χρειάζονται κάτω από 10.000 μονάδες, δηλαδή βαθμό πρόσβασης1!
Άνοδο παρουσιάζουν τα ΤΕΙ στα αστικά κέντρα, καθώς κριτήριο θεωρείται η ενδοπιότητα. Μεγάλη είναι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των σχολών σε αστικά κέντρα και την περιφέρεια.
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα results.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν να εισάγουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και μητρώνυμο).
Επίσης, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου θα εκτυπωθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, προκειμένου να αναρτηθούν στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου