ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αχαϊκό κίνημα αναγέννησης και «προσωπικής αναζωογόνησης»

Μοιραστείτε το στο facebook






Την ίδρυση του «Κινήματος Αναγέννησης» ανακοίνωσε προχθες από την Πάτρα σε συγκέντρωση ο υφυπουργός εργασίας των τριών ημερών  και των 150 εκατοστών (σε έντυπο Ε9)...

Κίνημα αναγέννησης και «προσωπικής αναζωογόνησης». Διότι είναι παμπόνηρος ο Πατρινός: το μνημόνιο δεν βγαίνει σου λέει, στην κεντροδεξιά θα ανακατευτεί η τράπουλα, καλό για την προσωπική του πολιτική συνέχεια είναι να «πιάσει στασίδι».
Αλλά και στην περίπτωση που ο Σαμαράς βγάλει τη χώρα από το τέλμα, θα επιστρέψει «ως άσωτος υιός» προ των επόμενων εκλογών, μιας και θα κρατάει και την Πάτρα στα χέρια του…
Θα τον αγκαλιάσουν, θα τον φιλήσουν, θα σφάξουν και για πάρτη του το καλύτερο μοσχάρι της Συγγρού…
Ο Αχαιός πολιτικός με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης του κινήματος έστειλε μήνυμα από την Πάτρα προς την Συγγρού τονίζοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την μεγάλη και λαϊκή κεντροδεξιά παράταξη σε προσωπικό του μαγαζάκι, ούτε να ακολουθήσει τη μοίρα του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ».
Όσοι είχατε ανησυχίες για το μέλλον της κεντροδεξιάς, μαζί και της λαϊκοδεξιάς, κοιμηθείτε ήσυχοι. Μπορεί ο Νικολόπουλος να μη φυλάει Θερμοπύλες, αλλά από Ακράτα και πέρα «καθαρίζει», σαν τσοπανόσκυλο, κρατώντας το ποίμνιο σε φόρμα…
Επιπλέον, υπογράμμισε πως «είναι ήδη πάρα πολλοί αυτοί που είτε βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία σήμερα, είτε άλλαξαν επιλογή τα τελευταία χρόνια, είτε ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της δεξιάς αλλά παραμένουν ανένταχτοι, οι οποίοι εκτιμούν πως οι μνημονιακές επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ σήμερα, οδηγούν το κόμμα σε περαιτέρω συρρίκνωση των ποσοστών και της απήχησής του στον λαό, συμφωνώντας πως αποτελεί ανάγκη, ο συγκεκριμένος και ήδη πολυδιασπασμένος πολιτικός χώρος να ανασυγκροτηθεί και να υπάρξει αναγέννηση μιας μεγάλης λαϊκής Χριστιανοδημοκρατικής παράταξης του κοινωνικού φιλελευθερισμού στον τόπο, σύμφωνης με το προεκλογικό πνεύμα της Ν.Δ. και έτοιμης να υπερασπιστεί τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα».
Κάτι μεταξύ Παπαθεμελή και Καρατζαφέρη χωρίς κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας…
Διότι δεν θα διασπάσει ο Νικολόπουλος. Θα ενώσει τις δυνάμεις. Άγνωστο ποιες, αλλά οι προθέσεις του είναι αγνές και ενωτικές.
Όσον αφορά στο νέο κίνημα ο ίδιος σημείωσε ότι σε πρώτη φάση δημιουργείται ένα δίκτυο ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών και όχι ένα κόμμα.
Ασφαλώς και δεν πάει για κόμμα, απλά είναι τρε μπανάλ πλέον τα γκρουπ στο facebook.
Άλλωστε, όπως όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες περισσότερο «τιτιβίζει»..
Διατρανώνει την παρουσία του, αλλά κρατά και επιφυλάξεις για τις μελλοντικές του κινήσεις,
Διότι μπορεί να ξεσπάσει και επανάσταση, η οποία μετά τις ταραχές θα ανακηρύξει αυτοκράτορα της Αχαϊκής Συμπολιτείας, τον κ. Νικολόπουλο (κατά το πρότυπο της Γαλλικής, αλλά στο fast forward). Άλλωστε και ο Ναπολέων ένας ασήμαντος Κορσικανός δεκανέας ήταν…
Πάντως οι όποιες αποφάσεις είχαν ληφθεί εδώ και καιρό. Τα περί αλλαγής στη στάση του Σαμαρά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Το βράδυ της 17ης Ιουνίου βρήκε τον Αχαιό πολιτικό σε μια εξαιρετικά άβολη θέση. Η θέση του Υφυπουργού, την οποία και αρχικώς εδέχθη, ήταν μικρή για να χωρέσει το πολιτικό ανάστημα του.
Προ της ψήφισης των προγραμματικών είχε τελεσίδικα αποφασίσει  ότι η ΝΔ δεν θα τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις…
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου