ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΟΣ, ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Μοιραστείτε το στο facebook









Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία και οι οποίες απεικονίζουν καρέ προς καρέ την αιματηρή ληστεία της Πάρου. Με τζόκει και καουμπόικα καπέλα, σχεδόν μεταμφιεσμένοι, οι δράστες της επίθεσης εμφανίζονται να εισβάλουν στο..
υποκατάστημα της Alpha Bank μετά τη ληστεία του οποίου σκότωσαν εν ψυχρώ τον 53χρονο Δημήτρη Μίχα που προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους.
Νωρίτερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 29χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος για συμμετοχή στη ληστεία της τράπεζας και τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα της Πάρου
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής ο 30χρονος προσήλθε σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για: Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κλοπές.
Πλέον, η πολύκροτη υπόθεση της φονικής ληστείας στην Πάρο αποκτά άλλες διαστάσεις καθώς ένας τουλάχιστον από τους δράστες (ο συλληφθείς) εμπλέκεται, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, σε υποθέσεις τρομοκρατίας καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον συνδέει και με τη γιάφκα της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο, η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010.
Καρέ - καρέ η ληστεία της Πάρου. Δείτε όλες τις φωτογραφίες
Λίγo πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι γενετικό υλικό του 29χρονου, ο οποίος κρατήθηκε χθες το βράδυ στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, ταυτίσθηκε κατόπιν γενετικής εξέτασης DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, με το γενετικό υλικό που άφησαν πίσω τους οι δράστες της ληστείας της Πάρου κατα τη συμπλοκή τους με τον άτυχο Δημήτρη Μίχα που προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους
Ο 29χρονος, Ελληνας στην καταγωγή, εντοπίστηκε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας.
Ηδη από την Παρασκευή, οι Αρχές εκτιμούσαν ότι είχαν καταφέρει να προσδιορίσουν την ταυτότητα των κακοποιών, οι οποίοι -όπως φαίνεται- έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο.
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120819/low/newego_LARGE_t_1101_54099984.JPG
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120819/low/newego_LARGE_t_1101_54099985.JPG

 Περισσότερες φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου