ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες και είκοσι έξι λεπτά για να κερδίσει ο Φέντερερ!!






Σε έναν εκπληκτικό ημιτελικό στο τένις, ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο Ελβετός τενίστας επικράτησε με 2-1 σετ (3-6, 7-6, 19-17) μετά από..
τέσσερις ώρες και είκοσι έξι λεπτά!
Ο Αργεντινός είχε πάρει εύκολα το πρώτο σετ με 6-3, με τον Ελβετό να ισοφαρίζει στο δεύτερο, καθώς επικράτησε με 7-6 και κάπου εκεί άρχισε το τρίτο και νικητήριο σετ…
Οι δύο σπουδαίοι τενίστες, σε ένα εκπληκτικό ματς το οποίο δεν έλεγε να τελειώσει ποτέ πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το τέλος.
Μετά από τέσσερις ώρες και είκοσι έξι λεπτά, ο Φέντερερ αφού πρώτα «έσπασε» το σερβίς του Ντελ Πότρο πήρε το game στο σερβίς του και επικράτησε με 19-17 πηγαίνοντας στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Εκεί περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Μάρεϊ και τον Τζόκοβιτς και αν κερδίσει ο Βρετανός θα έχουμε επανάληψη μέσα σε λίγες μέρες του τελικού του Γουΐμπλεντον στα ίδια… μέρη.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αθλητές «έσπασαν» ρεκόρ καθώς με τις τέσσερις ώρες και είκοσι έξι λεπτά ξεπέρασαν το μεγαλύτερο παιχνίδι σε διάρκεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο είχε γίνει προ ολίγων ημερών επίσης στο Λονδίνο ανάμεσα στον Τσονγκά και τον Ράονιτς και διήρκησε τρεις ώρες και πενήντα εφτά λεπτά (6-3, 3-6, 25-23)!

Πάντως οι Φέντερερ και Ντελ Πότρο έμειναν μακριά από το ρεκόρ στην ιστορία του τένις, το οποίο κατέχουν ο Ίσνερ με τον Μαχούτ από το Γουΐμπλεντον του 2010, όταν στον πρώτο γύρο της σειράς σε αγώνα έντεκα ωρών και πέντε λεπτών ο πρώτος επικράτησε με 3-2 σετ (6-4 3-6 6-7 7-6 70-68).

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει και το ρεκόρ games με 183.
Φέντερερ – Ντελ Πότρο 2-1 (3-6, 7-6, 19-17)

woop.gr
Διαβάστε κι άλλες ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου