ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

O καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Καλός σε ολόκληρη τη χώρα...
Μοιραστείτε το στο facebook







Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας στο Ιόνιο και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά αλλά και υψηλές..
θερμοκρασίες στα κεντρικά, ανατολικά και νότια και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, περιμένουμε για σήμερα, Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012.

Πιο αναλυτικά, καλός ο καιρός προβλέπεται για σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 38 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνεουν ασθενείς μεταβλητοί στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό και πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε την Δευτέρα και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 ως 32 βαθμούς, ενώ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 24 έως 38 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 24 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα ανατολικά Δωδεκάνησα, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 ως 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι, ισχυροί μετά το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου