ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Party Crashers, τώρα και σε Ολυμπιακή έκδοση

Μοιραστείτε το στο facebook








Αν μη τι άλλο, αυτοί οι Ολυμπιακοί αγώνες θα μείνουν όντως αξιομνημόνευτοι. Απλά για τα λάθος πράγματα. Και ειδικά για τους Ινδούς!.

Οι 40 αθλητές και 11 επίσημοι της Ινδικής αποστολής είχαν έναν απρόσκλητο επισκέπτη στην ομάδα τους καθώς παρέλαυναν κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου.
Ένας άντρας πλησίασε την ομάδα της Ινδίας, προφανώς προφασιζόμενος ότι ανήκε στη διοργανώτρια αρχή ή στην ομάδα ασφαλείας, και τους ζήτησε να αφήσουν μια κοπέλα να προχωρήσει μπροστά τους, κάτι που αποδέχτηκαν, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο μέλος της διοργανώτριας αρχής. Όμως η κοπέλα με το που ξεκίνησε η παρέλαση ενσωματώθηκε στην Ινδική ομάδα και περπατούσε δίπλα στον σημαιοφόρο των Ινδών, αθλητή της πάλης Sushil Kumar.
Ο αρχηγός της αποστολής,  Brig PKM Raja, είναι εξοργισμένος με την τροπή των γεγονότων και απαιτεί από τους διοργανωτές μια επίσημη απολογία. «Μας ντρόπιασε μπροστά σε όλο τον κόσμο… δείξανε την Ινδική αποστολή για μόλις 10 δευτερόλεπτα και όλη την παράσταση την έκλεψε αυτή η κυρία,» φέρεται να είπε. Πραγματικά, η έντονα κόκκινη φορεσιά της ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τον μπλε και κίτρινο ρουχισμό της ομάδας, χωρίς να ξεχνάμε την εξόφθαλμη λεπτομέρεια της απουσίας αναγνωριστικής ταυτότητας, όπως όλοι υποχρεούνται να φέρουν κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Η ινδική εφημερίδα The Asian Age ταυτοποιεί την κοπέλα ως μια μεταπτυχιακή φοιτήτρια από την πόλη του Bengaluru, ονόματι Mathura Honey, η οποία μένει εδώ και λίγο καιρό στο Λονδίνο. Η κοπέλα φέρεται να ανακοίνωσε το κατόρθωμά της στο λογαριασμό της στο Facebook, ο οποίος λογαριασμός, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει τώρα απενεργοποιηθεί.
Και επειδή οι γκάφες των Άγγλων διοργανωτών συναγωνίζονται αυτές του συμπαθούς ήρωα τους, Mr. Bean, σήμερα το πρωί μαθαίνουμε πως λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες… χάσανε τα κλειδιά του Wimbledon!!!  Ένα σετ των κλειδιών του πανάκριβου (αξίας περίπου 40.000 GBP) συστήματος κλειδαριών με τεχνολογία laser ψάχνει η Scotland Yard. Μήπως τελικά είναι πιο ενδιαφέρον κάθε βράδυ να κάνουμε απολογισμό των λαθών παρά των μεταλλίων?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου