ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε 37χρονος στα Φάρσαλα







Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες το βράδυ στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στα Φάρσαλα ένας 37χρονος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,.
διερχόμενος πολίτης σε κάποια απόσταση από το σημείο της αυτοκτονίας, διέκρινε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίο βρήκαν τον 37χρονο απαγχονισμένο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίχνη του αυτόχειρα είχαν χαθεί από τις 30 Αυγούστου, οπότε και δηλώθηκε από συγγενείς του η εξαφάνισή του στο Βόλο. Παρά το γεγονός ότι ο 37χρονος ζούσε μόνιμα στο Βόλο, επισκέπτονταν τακτικά την πόλη των Φαρσάλων όπου και διέμενε σε σπίτι της οικογενείας τους, ενώ στην ευρύτερη περιοχή είχε αρκετούς συγγενείς. Ο πατέρας του δεν βρίσκεται στη ζωή, ενώ η μητέρα του με την αδερφή του ζούνε μόνιμα στην Αθήνα.
Στο σημείο όπου ο 37χρονος απαγχονίστηκε δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της δραματικής απόφασής του, ενώ σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Υπογραμμίζεται ότι η αστυνομία αποδίδει το συμβάν σε αυτοκτονία, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου