ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Επίκαιρη ερώτηση Α. Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο







Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για την ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας..
ενώ, την ίδια ώρα, 12 βουλευτές του κόμματος, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ζητούν την άμεση σύγκλιση της Επιτροπής προκειμένου να ενημερωθεί για το κρίσιμο αυτό θέμα από τον υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος.
Ο κ. Τσίπρας επιρρίπτει σοβαρότατες ευθύνες στον υπουργό Οικονομικών για την «καταστροφική δημόσια δήλωσή του περί μη βιωσιμότητας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου», με αποτέλεσμα «μόλις σε μια μέρα, να απαξιώσει την υγιέστερη τράπεζα με τις χαμηλότερες επισφάλειες και να χάνει η τιμή της μετοχής της 30% ενώ, την προηγούμενη μέρα, σημείωσε άνοδο κατά 1,3% περίπου».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτά, επίσης, τον πρωθυπουργό, με ποιον τρόπο θα αναπληρωθεί η ζημιά των μικρομετόχων από την απαξίωση της μετοχής.
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι επισημάνσεις των 12 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί τη διάλυση και εκποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κατά τα πρότυπα της Αγροτικής Τράπεζας».

ΑΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου