ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τρία γκολ ο Παναθηναϊκός (έφαγε)

Μοιραστείτε το στο facebook





Από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου της διοργάνωσης η Μάριμπορ..
νίκησε 3-0 τους «πράσινους» στο Λιούντσκι, χάρη στα τέρματα των Μπέριστς στο 25΄, Ιμπραίμι στο 62΄ και Ταβάρες στο 88΄(πέναλτι).
Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο επιθετικό, αλλά συνολικό. Οι «πράσινοι» σε ένα ακόμη επίσημο ματς είχαν πολλά κενά σε όλες τις γραμμές τους, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους…εκτός αγώνα και τον Φερέιρα σίγουρα να πιστώνεται αυτή την κακή εικόνα. Μια ομάδα που το μόνο που κάνει είναι να γυρνάει τη μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και χωρίς ταυτότητα στο παιχνίδι της δεν είναι δυνατό να πάρει κάτι καλύτερο από αυτό που «εισέπραξε» ο Παναθηναϊκός στη Σλοβενία.
Μετά από το μέτριο ξεκίνημα που είχε στο πρώτο 10λεπτο, διάστημα στο οποίο οι Σλοβένοι πίεσαν χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρία, στο 12΄ ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του ευκαιρία. Από ωραία ενέργεια και σέντρα του Βύντρα, ο Κουΐνσι απέτυχε να πιάσει το σουτ, η μπάλα, όμως, στρώθηκε στο ημικύκλιο της περιοχής στον Κατσουράνη, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει στόχο. Νέο σουτ του Κατσουράνη λίγα λεπτά αργότερα, βρήκε σε σωστή θέση τον Χαντάνοβιτς.
Χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς…στα μέτρα του, ωστόσο, από λάθος του Βελάσκες στο 25΄, ο Μπέριτς με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη (1-0). Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν κάτι το αξιόλογο, αντίθετα, κινδύνεψαν στις αντεπιθέσεις των παικτών της Μάριμπορ.
Με τη Μάριμπορ να χάνει τεράστια ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Πέντε Σλοβένοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τρεις του Παναθηναϊκού, ο Μπέριτς ήταν τελικός αποδέκτης αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Καρνέζη που έκανε σωτήρια επέμβαση (53΄). Οι «πράσινοι» απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Χριστοδουλόπουλο στο 55΄ να μην μπορεί να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Χαντάνοβιτς και στη συνέχεια το σουτ του Ζέκα ήταν απελπιστικά άστοχο. Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 62΄. Από το λάθος του Κουίνσι στη μεσαία γραμμή, οι γηπεδούχοι έφτασαν με άνεση στην περιοχή κι ο Ιμπραίμι με δυνατό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Καρνέζη (2-0). Το «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε στο 88΄ με το πέναλτι του Ταβάρες (το κέρδισε ο ίδιος). Ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σπυρόπουλος.
Για τους Σλοβένους ήταν το πρώτο «τρίποντο» στην φάση ομίλων, καθώς στην προηγούμενη παρουσία τους ηττήθηκαν πέντε φορές, ενώ είχαν και μία ισοπαλία. Αντίθετα, το «τριφύλλι» συνέχισε την κακή παράδοση που έχει δημιουργήσει στις τέσσερις τελευταίες πρεμιέρες του στην Ευρώπη. Το 2010-11 η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 5-1 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για το Τσάμπιονς Λιγκ, την προηγούμενη περίοδο γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Γαλατασαράι με 3-1 στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ για την ίδια διοργάνωση, την περίοδο 2008-2009 έχασε με 2-0 από την Ίντερ.

Διαιτητής: Κέλι (Ιρλανδία)
Κίτρινες: Μπέριτς, Ιμπραΐμι – Βύντρα, Βιτόλο, Σπυρόπουλος
Κόκκινη: Σπυρόπουλος
ΜΑΡΙΜΠΟΡ (Μίλανιτς): Χαντάνοβιτς, Μέζακ, Πότοκαρ (83΄ Βίντοβιτς), Ραΐτσεβιτς, Μίλετς, Μέζγκα (85΄ Ντόντλεκ), Ιμπραΐμι, Τσιβγιάνοβιτς, Μέρτελ, Ταβάρες (+90΄ Φιλίποβιτς), Μπέριτς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σο, Χριστοδουλόπουλος (56΄ Φορναρόλι), Κουΐνσι (75΄ Μαυρίας), Ζέκα.
Δείτε τα γκολ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου