VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Φεύγει η Τρόικα για να ξανάρθει

Μοιραστείτε το στο facebook
Διακοπές από τις διαπραγματεύσεις θα κάνουν οι τροικανοί μετά το ραντεβού που έχουν σήμερα με τον Γ. Στουρνάρα..
Μόλις λήξει η συνάντηση, Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς, θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στα αφεντικά τους.
Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για καμιά ρήξη που τους αναγκάζει να φύγουν. Μάλιστα, λέγεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του πακέτου, ίσως και πάνω από 90% έχει κλείσει, έχουν πέσει και οι υπογραφές. Το υπόλοιπο μέρος που μπορεί να είναι 2-3 δισ. ευρώ, θα κλείσει με την επιστροφή της τρόικας στις αρχές Οκτωβρίου και πριν το Γιούρογκρουπ της 8ης Οκτωβρίου.
Τώρα αν το να μην ξαναδούμε τις φάτσες τους είναι ευχή όλων των Ελλήνων, αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Το οικονομικό θέμα που μας καίει είναι διαφορετικό: Οτι δηλαδή η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. μεταφέρεται για το Νοέμβριο αφού υπάρχει χρονική καθυστέρηση στη λήψη των αποφάσεων.
Επίσης, η εβδομάδα της… χαλάρωσης για τους τροικανούς και τον Στουρνάρα θα περιλαμβάνει από τους μεν πρώτους… διαλογισμό για το που οδηγούν την Ελλάδα, από το δεύτερο πιο… δίκαια μέτρα, κι όχι κεφαλικούς φόρους και χαράτσια.
Ας μην ανησυχούν, πάντως, ορισμένοι. Τα μέτρα έχουν κλειδώσει. Ρίξτε μια ματιά στο χρηματιστήριο με κέρδη 2.5% και θα καταλάβετε.
Την αποχώρηση των αξιωματούχων της τρόικας από την Αθήνα επιβεβαίωσε  από τις Βρυξέλλες και ο Σάιμον Ο΄ Κόνορ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Όλι Ρεν, σημειώνοντας ότι η αποχώρηση δεν αποτελεί ένδειξη εμπλοκής των διαπραγματεύσεων.
Ο Σάιμον Ο΄ Κόνορ ανέφερε ότι στην Αθήνα θα παραμείνουν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας, προσθέτοντας ότι η “φυσική παρουσία” των αξιωματούχων δεν είναι αναγκαία για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τις ελληνικές αρχές.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου