ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η παπαδιά και ο εραστής της πίσω από τον φόνο του ιερέα!

Μοιραστείτε το στο facebook







Έγκλημα πάθους κρύβεται τελικά πίσω από τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο 21ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσία..
στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews η 43χρονη σύζυγος του ιερέα κατά τη διάρκεια της εξέτασης της από τους αστυνομικούς έπεσε σε αντιφάσεις. Τελικά τα ξημερώματα αποκάλυψε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας πως γνώριζε τον δράστη και μαζί οργάνωσαν τη δολοφονία του ιερέα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένας 30χρονος από τους Κρουνούς, ο οποίος επίσης κρατείται, ομολόγησε ότι ήταν ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας που σχεδίασαν από κοινού με την σύζυγο του ιερέα με την οποία διατηρούσαν σχέσεις.
Το έγκλημα συνέβη λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι στο 34ο χλμ. της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας, περίπου εκατό μέτρα από τη διασταύρωση της Κρέστενας. Ο 52χρονος ιερέας είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του για προσωπική ανάγκη της συζύγου του, σύμφωνα με τη χθεσινή εκδοχή των γεγονότων που βέβαια τροποποιείται πλέον ολοκληρωτικά.
Η είδηση της στυγερής δολοφονίας του ιερέα συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Πυρά Φωκίδας, όσο και τα γειτονικά χωριά, όπου επίσης λειτουργούσε. Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στη Μητρόπολη Φωκίδας δεν μπορούν να πιστέψουν το τέλος του ιερέα, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στα Πυρά. Τα παιδιά του είναι μικρά και πηγαίνουν σχολείο στη Γραβιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου