ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Σκανδαλίδης και Βουδούρης δεν ψηφίζουν τα μέτρα

Μοιραστείτε το στο facebook





Την πρόθεσή του να καταψηφίσει μέτρα που θίγουν τις συντάξεις του ΟΓΑ και γενικά τις χαμηλές συντάξεις, αλλά και όσα μέτρα μειώνουν τις αποδοχές των αστυνομικών, δηλώνει..
σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Κώστας Σκανδαλίδης.
«Αυτά είπα ότι δεν θα ψηφίσω και όχι συνολικά τα μέτρα» λέει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα καταψηφίσει την κυβέρνηση.
Ο κ. Σκανδαλίδης θεωρεί αναγκαίο να ανακτήσει η χώρα την αξιοπιστία της προς τους εταίρους, αλλά υποστηρίζει πως «θα ήταν μνημείο υποκρισίας να διογκώνει η κυβέρνηση την αναξιοπιστία προς τους Έλληνες πολίτες και μάλιστα απροσχημάτιστα».
Σε ό,τι αφορα το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι περπατά σε τεντωμένο σχοινί και εκτιμά ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για το εάν θα ανασυσταθεί ή θα μετατραπεί σε μια «συμπληρωματική και άχρωμη δύναμη».
Οδ. Βουδούρης: Δεν ψηφίζω οριζόντιες περικοπές
«Δεν θα ψηφίσω οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων», δηλώνει στην εφημερίδα «RealNews» ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Οδυσσέας Βουδούρης.
Ο ίδιος θεωρεί ότι τα μέτρα δε συνάδουν με την προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης και διαφωνεί με τις συνεχείς συσκέψεις των τριών αρχηγών.
«Αν είναι να συνεχιστεί, ας αναλάβουν καθήκοντα αντιπροέδρων οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ τάσσεται υπέρ της προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ και εναντίον της προσέγγισης με το ΠΑΣΟΚ.
Κουβέλης: Να ενταχθούν σε ευρύτερο σχέδιο ανάπτυξης τα μέτρα
Θα ψηφίσουμε τα μέτρα μόνο αν ενταχθούν σε ένα συνολικότερο σχέδιο ανάπτυξης, δηλώνει στο μεταξύ ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στην «Καθημερινή της Κυριακής».
Ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι θέλει να επιτύχει το κυβερνητικό έργο, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως «δεν το στηρίζει άκριτα».
Σημειώνει πάντως πως η πολτική σταθερότητα και η παραμονή της χώρας στο ευρώ εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική του προτεραιότητα.
Καλεί, παράλληλα, τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που διατυπώνουν ενστάσεις για τα μέτρα να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα παραμείνουν στο κόμμα καθώς ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να τους διαγράψει, αν τα καταψηφίσουν.

 Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου