ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιό είναι το μυστικό της βόμβας στην Λακωνία;

Μοιραστείτε το στο facebook





Χθες ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην έκρηξη βόμβας στη Λακωνία, όπου ένα άτομο έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη ένας μηχανισμός στα χέρια του, γεγονός..
που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων όλες αυτές τις μέρες, όπως είπε: «Όλως παραδόξως, διαπιστωμένα πλέον, ο ίδιος είχε σχέση με την ακροδεξιά και όλως παραδόξως βρέθηκαν 60 εκρηκτικοί μηχανισμοί. Για ιδία χρήση άραγε; Εμείς ζητάμε με κάθε επισημότητα από την κυβέρνηση και από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να ρίξουν άπλετο φως σ’ αυτή την υπόθεση», είπε ο κ. Τσίπρας

Πολύ προσεκτική και φειδωλή η Ασφάλεια της Σπάρτης αρκείται να τοποθετεί στο χώρο της «ακροδεξιάς» (έτσι γενικά…) τον 33χρονο ο οποίος πέθανε το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 33χρονος, που ζούσε στο χωριό Αιγιές κοντά στο Γύθειο, νοσηλευόταν από τις 31 Αυγούστου, όταν έσκασε στα χέρια του αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός τον οποίο μετέφερε στη Σπάρτη.
Στην απόπειρα τοποθέτησης βομβών είχε ένα συνεργό που επίσης χαρακτηρίζεται «ακροδεξιός». Στο σπίτι του συνεργού βρέθηκαν υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή τουλάχιστον 60 ολοκληρωμένων αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο συνεργός, που αρχικά είχε εξαφανιστεί, οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές, αλλά αφέθηκε ελεύθερος!
Εκτιμάται ότι είχαν τοποθετήσει και άλλες βόμβες, καθώς η συνδεσμολογία του εμπρηστικού μηχανισμού που εξερράγη στα χέρια του 33χρονου είναι όμοια με εκείνη μηχανισμών που είχαν τοποθετηθεί τον περασμένο Νοέμβριο στο Πρωτοδικείο Γυθείου και σε ΑΤΜ τραπεζών.
Η Αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος είναι ο στόχος, καθώς το αυτοκίνητο κοντά στο οποίο ανατινάχτηκε ο μηχανισμός δε θεωρείται ως στόχος. Σημειώνεται πάντως ότι εκεί κοντά βρίσκεται αστυνομικό τμήμα.
Όσον αφορά το πώς έσκασε η βόμβα, αστυνομικές πηγές λένε ότι κατά την μεταφορά της προφανώς έπεσε το κινητό τηλέφωνο πάνω της και την ενεργοποίησε.
Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου