ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πόλεμος ξεκίνησε

Μοιραστείτε το στο facebook






Είχαμε προειδοποιήσει για το θερμό φθινόπωρο που έρχεται καθώς οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλα σκληρά μέτρα. Πριν ακόμη ανακοινωθούν και επισήμως τα μέτρα του σκληρού πακέτου των..
11,5 δισ. ευρώ, το κλίμα για την κυβέρνηση βαραίνει επικίνδυνα καθώς η κοινωνία βρίσκεται στα κάγκελα.
Και να φανταστείτε ότι ακόμη δεν ανακοινώθηκαν οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Η αρχή έγινε με τα λεγόμενα ειδικά μισθολόγια και μη φανταστείτε ότι το “ειδικά” σημαίνει και λεφτά με το τσουβάλι. Στις περισσότερες των περιπτώσεων μιλάμε για εξαθλιωμένους εργαζόμενους. Τι να πει κανείς για τους ένστολους; Πόσο πλούσιοι και «ειδικοί» είναι δηλαδή οι αστυνομικοί;
Επίσης, με εξαίρεση ορισμένους «καταφερτζήδες» (ονόματα δε λέμε, ξέρετε εσείς) πανεπιστημιακούς, οι υπόλοιποι αμείβονται με μισθούς ξεφτίλα και πληρώνουν από την τσέπη τους δημοσιεύσεις και συνέδρια.
Αυτοί, λοιπόν επισκέφτηκαν τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και έμειναν κάγκελο γι’ αυτό και αποφάσισαν να βγουν στα… κάγκελα. Οι εκπρόσωποι των ένστολων προανήγγειλαν κινητοποιήσεις καθώς ο υπουργός τους ανακοίνωσε περικοπές της τάξεως του 6,5%- 7% εφέτος και 12% το 2013.
Όμως, σύμφωνα με τους ίδιους, οι περικοπές υπερβαίνουν το 20%, εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι «παγώνουν» οι προαγωγές και κατ’ επέκταση η μισθολογική εξέλιξη.
Όσο για τους πανεπιστημιακούς, πάνε σε απεργία μέσα στην εξεταστική και έχει ο Θεός. Ο υπουργός Οικονομικών τους ανακοίνωσε μεσοσταθμικές περικοπές της τάξεως του 17,5% .
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των πανεπιστημιακών, οι μειώσεις στις αποδοχές θα είναι κλιμακωτές και συγκεκριμένα, στα 0- 1.000 ευρώ θα είναι 5%, στα 1.001- 1.500 ευρώ θα είναι 15%, στα 1.501- 2.500 ευρώ θα είναι 25% και στις αποδοχές των 2.501 ευρώ και άνω θα γίνουν περικοπές 30%.
Με τους φαρμακοποιούς να μη δίνουν φάρμακα με πίστωση, τους γιατρούς να μην εξυπηρετούν 9 εκατ. ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, τα σχολεία να ανοίγουν με τεράστια κενά και ελλείψεις, τι άλλο δηλαδή διαφοροποιεί την Ελλάδα από μια χρεοκοπημένη χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου