ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Να τελειώνει με τα μέτρα θέλει ο Σαμαράς

Μοιραστείτε το στο facebook






Στα μέσα της εβδομάδας θα κλείσει πιθανότατα το επώδυνο πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ με νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που προσδιορίζεται είτε για την Τετάρτη ή την Πέμπτη..
Και αν για την κυβέρνηση θεωρείται λυτρωτική η επικείμενη συμφωνία για το πακέτο, θα είναι δυσάρεστη έκπληξη για τους εργαζομένους, η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης που αναμένεται.
Στο Μέγαρο Μαξίμου επιζητούν να υπάρξει λύση άμεσα, ώστε μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου να έχει κλειδώσει το πακέτο και να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή και να ψηφισθεί με συνοπτικές διαδικασίες το αργότερο, έως τις 25-27 Σεπτεμβρίου σε ένα άρθρο, όπως προκύπτει με βάσει τελευταίες πληροφορίες. Κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες τονίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει και νέα παράταση, καθώς αρχίζει και τελειώνει και η υπομονή των πιστωτών.
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με οδηγό τη φράση, ´´ο χρόνος είναι χρήμα ´´, θέλει άμεσα, εκτός από την ψήφιση των μέτρων να ανακοινωθούν και προωθηθούν και διαρθρωτικές αλλαγές. Ο ίδιος θέλησε χθες να στείλει μήνυμα ότι δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και το επικοινωνιακό του επιτελείο έστησε το μεσημέρι του Σαββάτου μια δήλωση κατά την είσοδο του στο Μέγαρο Μαξίμου: ´´Δεν υπάρχουν Σάββατα. Υπάρχει πολλή δουλειά και λίγος χρόνος. Και θα καταφέρουμε ´´ είπε, προσερχόμενος, φορώντας μπλουζάκι πόλο.
Ο Πρωθυπουργός δίνει μεγάλη σημασία στους γρήγορους ρυθμούς και χαρακτηριστικό στοιχείο της αγωνίας του, που δεν διακρίνεται το ίδιο και στους υπουργούς του, είναι ότι συγκαλεί μυστικές συσκέψεις, όπως προ ημερών, που διαρκούν ως τις δυο και τρεις τα ξημερώματα.
Εκτός από το εσωτερικό μέτωπο, ο κ. Σαμαράς δίνει βάρος και στην καλλιέργεια των κατάλληλων συμμαχιών και την προσεχή Παρασκευή θα μεταβεί στη Ρώμη σε ταξίδι-αστραπή για να συναντηθεί με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, ενόψει και της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. όπου θα καταθέσει και επισήμως το αίτημα για επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής κατά δυο έτη.
 Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου