ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν ο βιαστής μηνύει το θύμα του....






Εν αρχή εγένετο φως!
Το ζήτημα όμως είναι ποιος θέλει να δει και τι θέλει να δει ....? Αν θες να δεις λοιπόν το φως σου θα δεις από την αρχή της ιστορίας τα γεγονότα, αν θες να κόψεις..
και να ράψεις όπως σε διατάζουν οι εκάστοτε, ανώτεροι σου, δανειστές σου, αφεντικά σου η και όπως αλλιώς θέλεις .... τότε μη μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις αυτό το άρθρο.
Ο βιαστής έχοντας την δύναμη που αντλεί από την κοινωνία, αφού πρώτα έχει.....
φροντίσει να την παραπλανά επί μακρών με τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, απαιτεί από το θύμα του να μην προβάλει και ουδεμία αντίσταση! Αν τώρα το θύμα τολμήσει την ώρα του βιασμού να του προκαλέσει κάποιες αμυχές στην προσπάθεια του να αντισταθεί, θα πρέπει να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για το πως τόλμησε να αντισταθεί στον άρχοντα που αποφασίζει για το μέλλον της χώρας για εμάς, χωρίς εμάς!
Αν εξ΄αρχής είχε φροντίσει η κοινή γνώμη να γνωρίζει την αλήθεια και όλες ....οι ενέργειες των πολιτικών προσώπων να είναι ως προς το κοινό συμφέρων, τότε δεν συνέβαινε και κανένας βιασμός. Όταν όμως επέλθει η πράξη του βιασμού είναι αναμενόμενη και η αντίδραση, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος επί γης που να ξύπνησε το πρωί και να σκέφτηκε " αααα τι να κάνω σήμερα...? ας πάω σε ένα πανηγύρι να σπάσω 3 - 4 πάγκους μικροπωλητών που θα βρω εύκαιρους μπροστά μου, έτσι για να ευθυμήσουμε λιγάκι".
Το δικαστήριο θα κρίνει την πράξη αυτή καθεαυτή τις πρόκλησης αμυχών στο πρόσωπο του βιαστή που του προκάλεσε το θύμα του με την προσπάθεια του να αποτρέψει τον βιασμό και τελικά τον ασχημίζει η θα λάβει υπ όψιν του ότι ο μηνυτής είναι τελικά ο ίδιος ο βιαστής ?
Από την πράξη όμως και μόνο του βιαστή να μηνύσει το θύμα του, πέρα την αποφάσεως που θα βγάλει το δικαστήριο, εσύ ως "ελεύθερος" άνθρωπος που ζεις στην πιο αρχαία "Δημοκρατία", αν θεωρείς φυσικά ότι υπάρχει δημοκρατία εν έτη 2012 στην χώρα μας, τι πρέπει να εκ λάβεις ως συμπέρασμα ?
Θέλω να ανοίξω το μυαλό και να αποτυπώσω τα λόγια της σκέψης, του συγγραφέα της μηνύσεως την ώρα που αραδιάζει πάνω σε μια κόλλα χαρτί τους νόμους που δήθεν παραβιάστηκαν και το σκεπτικό της. Με λίγα λόγια που περιστρέφονται μέσα στο ζαλισμένο από την ηδονική απόλαυση του βιασμού, ο βιαστής μηνυτής ακούει τις φωνές του μυαλού του να του λένε... "Ποιοι είναι αυτοί οι νεόφερτοι που τόλμησαν να σηκώσουν το ανάστημα τους στις ορέξεις μου, θα σας μάθω εγώ με ποιον πάτε να τα βάλετε και εσείς, αλλά και όσα χαϊβάνια σας ψήφισαν τολμώντας να αψηφήσουν την κυριαρχία μας, στο σύστημα μας που με τόσο κόπο χρόνια τώρα στήνουμε"

Αναρτήθηκε από Nyxtobaths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου