ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Το Σχέδιο Πόλης και η Βασιλίτσα ( Γράφει ο Κυριάκος Ταταρίδης)

Μοιραστείτε το στο facebook






Το Σχέδιο Πόλης
Πολλά και ενδιαφέροντα ακούγονται πως βρίσκονται στο επίκεντρο των έργων που προωθεί η Δημοτική αρχή, κάτω όμως από ασφυκτικές συνθήκες ..
οικονομικής στένωσης, όπου επιβάλλεται σε τέτοιες στιγμές με διορατικότητα αυτός που σχεδιάζει και παράγει οικονομικό και κοινωνικό προϊόν να μελετά με επιστημονικές μετρήσεις τις δυνατότητες κάθε πρωτοβουλίας και κάθε είδους δράσης, που οδηγούν σε στόχο ικανό να κινήσει άμεσα και όσο γίνεται πλατύτερα το σύνολο της τοπικής οικονομίας.
Με αυτό το σκεπτικό πρώτης επιλογής έργο του Δήμου Γρεβενών και σημαία άμεσης, πιεστικής και δυναμικής πρωτοβουλίας είναι το Σχέδιο Πόλης των Γρεβενών.
Είναι κατανοητό από όλους τους πολίτες των Γρεβενών πως αυτό το έργο θα τονώσει το σύνολο σχεδόν της τοπικής επαγγελματικής δραστηριότητας όπου θα εμπλακούν εκατοντάδες εργαζόμενοι με ικανοποιητικό αντικείμενο απασχόλησης για τα επόμενα 10 χρόνια.
Παρά την παγερή οικονομική ατμόσφαιρα και τη διστακτικότητα για κάθε οικονομική πρωτοβουλία υπάρχουν δεκάδες συμπολίτες μας που περιμένουν να κτίσουν το σύγχρονο σπίτι τους στο ιδιόκτητο οικόπεδό τους και με πολεοδομικά στάνταρς που προδιαγράφουν ποιοτικές κατασκευαστικές προδιαγραφές σε σχέση με τα διαμερίσματα μιας τυπικής πολυκατοικίας.
Η πρόσφατη πανηγυρική εκδήλωση για το τέλος αυτής της πολύχρονης περιπέτειας δεν συνοδεύεται με το αντίστοιχο άμεσο γεγονός της εκκίνησης έκδοσης οικοδομικών αδειών που είναι και το ζητούμενο. Ο κόσμος ρωτά μια απλή και κατανοητή ερώτηση: Πότε θα κτίσουμε;

Η Βασιλίτσα
Δεύτερο στην αξιολόγηση είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας που θεωρείται το πρώτο στην χώρα με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Έχω γράψει άλλες δύο φορές για το έργο αυτό επισημαίνοντας μάλιστα με αγωνία το ότι είναι θανάσιμη ανάγκη να προχωρήσουν οι επενδύσεις ¨Ημέρας¨ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών (σκιέρ, φυσιολάτρες, κ.τ.λ.) που σήμερα βρίσκονται προ εκπλήξεως αντιμετωπίζοντας για την αναψυχή τους παραπήγματα και έλλειψη χώρων υγιεινής. Μια πανέμορφη περιοχή με υψηλά στάνταρς φυσικών μεγεθών και με ψηλή αισθητική να διαθέτει τις πιο άθλιες εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης που διώχνουν τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των χειμερινών σπόρ, ώστε να βρίσκουν διέξοδο δυστυχώς σήμερα στην γειτονική Βουλγαρία.
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι θα αναφέρομαι τακτικά σε θέματα δημοσίου τοπικού ενδιαφέροντος με στόχο την ενίσχυση παρεμβάσεων για την στήριξη της οικονομίας του Νομού. Η πρωτοβουλία μου αυτή δεν έχει αντιπολιτευτικό χαρακτήρα, αλλά μια πατριωτική αγωνία για το μέλλον του αγαπημένου τόπου μας.
                                                        
Κυριάκος Ταταρίδης
Πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Γρεβενών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου