ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τρέμε Ομπάμα! - Εναντίον του και ο Τσακ Νόρις (Video)

Μοιραστείτε το στο facebook






Μετά τον Κλντ Ίστγουντντ Ίστγουντ, τώρα και ο Τσακ Νόρις στρέφεται κατά του Μπαράκ Ομπάμα. Στην τελική ευθεία της προεκλογικής εκστρατείας του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η...
καρέκλα του, φαίνεται πως βρίσκουν πολλούς "διάσημους" αντιπάλους που προσπαθούν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον τους.
Αυτό που για την ώρα καταφέρνουν πάντως οι διάσημοι αντίπαλοι του Ομπάμα, είναι να μονοπωλήσουν τα social media και κυρίως το Twitter, όπου ευδοκιμούν τα εύστοχα και πάσης φύσης χιουμοριστικά σχόλια για τις επιθέσεις που δέχεται ο πλανητάρχης.
Ο "σκληρός" Τσακ, απηύθυνε από μέρους του έκκληση προς τους Ευαγγελιστές Αμερικανούς να προσέλθουν στις κάλπες προκειμένου να μην επιτρέψουν η χώρα τους να "κατρακυλήσει στον σοσιαλισμό" που αντιπροσωπεύει ο Μπαράκ Ομπάμα. "Αν εκλεγεί ο Ομπάμα, έρχονται 1.000 χρόνια σκότους για τη χώρα μας", προειδοποιεί...
Στο εν λόγω βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγο του Τζίνα, τονίζοντας ότι "είμαστε σε ένα σημείο στο οποίο εάν δεν κάνουμε κάτι, η χώρα μας όπως την γνωρίζουμε μπορεί να χαθεί για πάντα". Η σύζυγος του υπογραμμίζει πως στις τελευταίες εκλογές του 2008, πολλοί Ευαγγελιστές απείχαν, με αποτέλεσμα ο Ομπάμα να κερδίσει με μεγάλη διαφορά.
Καταλήγοντας ο Τσακ Νόρις τονίζει πως "δεν μπορούμε πλέον να καθόμαστε ήσυχα και να βλέπουμε την χώρα μας να βαδίζει προς τον σοσιαλισμό ή κάτι χειρότερο".
Να σημειωθεί ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει πολιτικά συντηρητικός. Το 2007 και το 2008, έκανε εκστρατεία για τον πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Μάικ Χάκαμπι (Mike Huckabee), ο οποίος ήταν υποψήφιος στη κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ το 2008. Επίσης έχει δική του στήλη στη συντηρητική ιστοσελίδα WorldNetDaily.
Ο Τσακ και το Twitter
Όπως ήταν αναμενόμενο, η παγκόσμια "κοινότητα" του Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την τοποθέτηση του "Texas Ranger".
"Ο Τσακ Νόρις είπε να ψηφίσουμε τον Τζάστιν Μπίμπερ. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Κανείς δεν τα βάζει με τον Τσακ", αναφέρει ένας χρήστης. "Οι γερόλυκοι του Χόλιγουντ ενώθηκαν", αναφέρει ένα άλλο Tweet. "Ο Τσακ Νόρις είναι η αλλαγή στην οποία ο Ομπάμα πιστεύει πραγματικά", γράφει άλλος χρήστης διακωμωδώντας το κεντρικό πολιτικό σλόγκαν της εκστρατείας του Αμερικανού Προέδρου.
Δείτε εδώ μερικά από τα πλέον επιτυχημένα Tweets:

Chuck Norris από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου