ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δύσκολοι καιροί για «κηπουρούς»

Μοιραστείτε το στο facebook
Δεν θυμάται που ακούμπησε το CD με τη λίστα Λαγκάρντ ο Παπακωνσταντίνου. Δυστυχώς δεν έγινε το ίδιο με το Μνημόνιο, με το οποίο..
πάντα ήταν εις θέση να μας δίνει ένα αντίγραφο.
Πάντως πέρασε δύσκολες ώρες στη Βουλή ο πρώην Υπουργός. Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ερώτηση που κανείς δεν περίμενε: «πού βρίσκεται το αρχικό υλικό» και ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε :«Το έδωσα για εμπιστευτική φύλαξη στο γραφείο μου. Και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκεται. Λυπάμαι, που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».
Μπερδεύτηκε με τα άλλα CD,DVD (Γονίδης, Πάολα, Κάρμινα Μπουράνα, Τζούλια), που τηρούσε με ευλάβεια το γραφείο του πρώην Υπουργού.
Τον πρώην Υπουργό διέσωσε όμως η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία και τον ανέκρινε μόλις για μία ώρα, υποβάλλοντας μόνο περί τις 100 ερωτήσεις. Έτοιμη για ειδικά Δικαστήρια, γουνάκια και μεγαλεία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά τον καταιγισμό ερωτήσεων ο πρώην Υπουργός έγινε Ινδιάνος, αποκτώντας ένα ελαφρύ κόκκινο χρώμα , που αναμφίβολα έδωσε ένα δραματικό τόνο στη συνεδρίαση.
Το καλύτερο όμως που είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ότι η λίστα που έφτασε στα χέρια του από την Γαλλία ήταν σε μορφή CD και ο ίδιος έδωσε εντολή να γίνει αντιγραφή του υλικού και μεταφορά του σε μορφή ψηφιακής μνήμης USB για λόγους ασφαλείας.
Φαίνεται η διαφορά του ανθρώπου που έχει υπηρετήσει (και) τις νέες τεχνολογίες της χώρας. Πάλι καλά που δεν πρότεινε πάπυρο. Μήπως την έχει στείλει στο σύννεφο (cloud)  και το έχει ξεχάσει;
Η κυρία Ζωή είναι γάτα με πέταλα πάντως: «Ποιο είναι το φυσικό πρόσωπο στο οποίο το εγχειρήσατε. Πού βρίσκεται το έγγραφο που συνόδευε το CD; Αναζητήσατε αυτό το πρωτότυπο; Αν δεν μας πείτε είναι αναπόδραστο το συμπέρασμα ότι το κρατήσατε εσείς. Τα εκτυπώσατε ποτέ αυτά τα αρχεία;»
Δεν είναι τυχαία η έκφραση «το εγχειρήσατε». Η υπόθεση θα λέγαμε ότι κρύβει πολλά «χειρουργεία», αν δεν ήμασταν πεπεισμένοι για την ειλικρίνεια του Υπουργού.
Ερωτηθείς, εξάλλου-αντιλαμβάνεστε από ποια- αν ήταν ενήμερος ο τότε πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ, ο κ.Παπακωνσταντίνου είπε: «Πάτε να βάλετε στο κάδρο και τον κ. Παπανδρέου. Ο τότε πρωθυπουργός ενημερώθηκε από μένα πριν λάβουμε τα στοιχεία, μετά ενημερώθηκε ότι τα πήραμε και μου είπε «προχώρα». Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον Γ. Παπανδρέου για ονόματα». 
Με τον Πρόεδρο της HSBC συζήτησαν για επώνυμα, ποδήλατα και γκόμενες.
Σε κάποια στιγμή όμως ξύπνησε ο Μιχαλολιάκος μέσα του και είπε το αμίμητο: 
«Θα ήθελα να δω κάποιους να οδηγούνται στη φυλακή».
Όταν κάποιος στερεί -από αμέλεια να το δεχθούμε- σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς  150 εκατομμύρια από το Δημόσιο Ταμείο παίρνει εύφημο μνεία ή μετάλλιο εξαίρετων πράξεων;
Η κα Κωνσταντοπούλου θα φωνάξει και τον ΓΑΠ λέει στην Επιτροπή. Δεν υπάρχει σεβασμός ούτε στους καθηγητάς του Harvard…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου