ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Οπισθοχώρηση Στουρνάρα για αποκρατικοποιήσεις και διευθυντές εφοριών

Μοιραστείτε το στο facebook
Ο φόβος μιας ψηφοφορίας που θα είχε πολλές εκπλήξεις, οδήγησε τον Γ. Στουρνάρα να κάνει ένα βήμα πίσω σε ότι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις..
Έτσι, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι οι αποκρατικοποιήσεις για τις ΔΕΚΟ θα έρχονται για κύρωση από τη Βουλή και όχι απλά στην Επιτροπή Οικονομικών, που θα δηλώνει την άποψή της και μόνο. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την ψήφιση του άρθρου 2 για το οποίο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι δε θα το ψηφίσουν προκαλώντας μεγάλη αναταραχή.
Ουσιαστικά οι αποκρατικοποιήσεις δε θα γίνονται με θεατές τους βουλευτές αλλά θα υπάρχει κοινοβουλευτικός έλεγχος, όπως ζητούσαν άλλωστε οι βουλευτές.
Απορίας άξιο είναι, όμως, γιατί έπρεπε να φτάσουμε στο παρά πέντε και στην απειλή να μη γίνει δεκτό το άρθρο στην αυριανή ονομαστική ψηφοφορία, προκειμένου να κάνει πίσω ο κ. Στουρνάρας.
Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών έκανε πίσω και σε ότι αφορά το θέμα της απομάκρυνσης των διευθυντών των εφοριών, μια ρύθμιση που είχε ανακοινώσει ο υφυπουργός κ. Μαυραγάνης. Οι διευθυντές δε θα απομακρυνθούν αλλά θα αξιολογούνται κάθε τρίμηνο, όπως είπε από τη Βουλή ο κ. Στουρνάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου