ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η καρδιά του «θηρίου»

Μοιραστείτε το στο facebook
Αυτές οι –υποτιθέμενες- ανθρώπινες πλευρές των Τροϊκανών, θα είχαν πλάκα, αν δεν ήταν τόσο επιφανειακές και αν δεν ήμασταν βεβαίως σε τέτοιο χάλι..

O “σκληρός” της τρόικας, Πολ Τόμσεν λένε οι φήμες, έχει αποκτήσει κάποιες συνήθειες  κατά την μακρά παραμονή του στην Ελλάδα, χούγια όπως τα λένε τα στελέχη του IMF.
Αναρωτιέται κανείς αν το ρεπορτάζ αφορά τον Τόμσεν ή τον νεοέλληνα … Χαριτοδιπλωμένο.
Σε μια πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών κι ενώ ήταν σε αναμονή έξω από το γραφείο του υπουργού, άπλωσε τα πόδια του πάνω στο τραπέζι και ξάπλωσε χαλαρός στον καναπέ, όπως κάνει άλλωστε ο κάθε πολίτης έξω από τα Υπουργικά γραφεία.
Απλώνει την αρίδα του, μέχρι να τον ακροασθεί ο Υπουργός; Στη Δανία έτσι θα έκανε ο Πολ; Αν και λένε ότι στη Βόρεια Ευρώπη, η κοινή γνώμη αγνοεί τον Τόμσεν και σε Πολ θυμάται μόνο το χταπόδι που έκανε προβλέψεις ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά μας άφησε χρόνους καθώς εργαζόταν σκληρά.
Επίσης –διαβάζουμε- κάθε φορά που πάει στο Σύνταγμα ο κ. Τόμσεν δεν παραλείπει να φάει παγωμένο γιαούρτι από κατάστημα που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών. Ξηγιέται frozen yogurt ο κ. Τόμσεν. Και λίγο ληγμένο να είναι το γιαουρτάκι διευκολύνει την πέψη, αλλά φαίνεται ότι αντιστασιακοί έχουν διεισδύσει στο κύκλωμα τροφοδοσίας του καταστήματος, αλλάζουν τις αναγραφόμενες  ημερομηνίες και του δίνουν περυσινά. Μόνο έτσι εξηγείται η συμπεριφορά του.
Προς Θεού, μην μάθει το γιαούρτι με μέλι και καρύδια γιατί τότε θα απαιτήσει οι εργοδότες να πηδάνε τους υπαλλήλους και κυριολεκτικώς…
Eπίσης, μας λένε ότι στο ξενοδοχείο που διαμένει εκτός από το γυμναστήριο που κάνει για να διατηρείται, πίνει και τα ποτάκια του με γνωστούς δημοσιογράφους και τα λένε σε καλό κλίμα σαν καλά φιλαράκια.
Αυτό είναι σοβαρό στοιχείο «ελληνοποίησης». Κάνει γυμναστική και μετά πλακώνεται στα ξύδια;
Μήπως να του στέλναμε τον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Ιωαννίδη να επιβλέπει την αθλητική προετοιμασία με την αυστηρή του μέθοδο και παράλληλα να ολοκληρωθούν τάχιστα οι διαδικασίες ελληνοποίησης του;
Απλά χρειάζεται κάποιος να αναγνωρίσει τον Πολ ως υιό του.
Λέγεται ότι ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου ερίζουν για την «υιοθεσία»….
Το καλύτερο από την παραφιλολογία που αναπτύσσεται είναι ότι «ο  μέχρι πρότινος Δανός είχε θεαθεί με όμορφη Ελληνίδα».
Αν κάτι τέτοιο ισχύει πρέπει να επέμβει το Λιμενικό, η Πυροσβεστική, το Πατριαρχείο Αντιοχείας και η ΜΚΟ για τα δικαιώματα της χειμερινής καλλιέργειας πατάτας.
Ο Τόμσεν θα απελαθεί, καθώς η φυλή κινδυνεύει να επιμολυνθεί με τον σπόρο του, η δε κυρία θα κάνει βόλτα με ανοικτό τζιπ στο Σύνταγμα, αφού την κουρέψουν με την “ψιλή”. Έτσι όλοι θα δουν τι παθαίνουν οι «προσκυνημένες» (κυριολεκτικώς).
Το επόμενο ρεπορτάζ για την «ανθρώπινη πλευρά» του Τόμσεν θα είναι κάπως έτσι:
Ο κος Τόμσεν ξεκινά τη μέρα του κατά τις 14:00 και αφού συστήνεται στις δύο ξανθές που κοιμούνται πλάι του, τις ξεπροβοδίζει με δέκα «καντήλια»,  ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για το ραντεβού με τον Υπουργό Εργασίας -ο οποίος τον περιμένει από τις 7:00- πίνοντας ένα κουβά φραπόγαλο.
Μετά τη συνάντηση πηγαίνει σε ένα τηλεοπτικό «μεσημεριανάδικο», για κουτσομπολιό και «χαριτωμενιές»…
Κατά τις 17:00 ενημερώνεται από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για το «πάμε στοίχημα» και θα τοποθετηθεί καταλλήλως.
Μετά πετάγεται ως τον Ωρωπό να δει το καψούρι και στο γυρισμό θα φάει παϊδάκια στη Χασιά (έχει καταλάβει ότι τρώει παιδάκια).
Στις 2ο:00 πηγαίνει στο Υπουργείο Οικονομικών και κατά την πολύωρη συνεργασία με τον Στουρνάρα θα κατεβάσει μισό καφάσι μπίρες.
Στις 1:00 γυρνά στο ξενοδοχείο και αφού στείλει τον γραμματέα του να κάνει γυμναστική αντ’ αυτού, θα πάει μπουζούκια.
Γουστάρει Ρέμο, αλλά η αδυναμία του είναι ο Πανταζής, από τον οποίο έχει κλέψει και την ατάκα που λέει διαρκώς στους Υπουργούς: «Βασανιστείτε»…
Η νύχτα, αν έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες  κλείνει με ψιλοκομμένο πατσά, αφού πρώτα έχει επισκεφτεί κάποιο στριπτιζάδικο για να επιβλέψει προσωπικώς την αύξηση της ανταγωνιστικότητας αλλά και την επιτυχία της εσωτερικής υποτίμησης, ειδικά στα «ροφήματα».
Το 24ωρο κλείνει με μια συνηθισμένη εικόνα: Ο πορτιέρης του ξενοδοχείου με τη στολή «στρατηγού» υποβοηθά τον Τόμσεν να μπει στο ξενοδοχείο, ο οποίος τραγουδά, βρίζει και καπνίζει τρεκλίζοντας…
Τότε θα μπορούμε να πούμε: «πάει, τον χαλάσαμε κι αυτόν».
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου