ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός (πάλι) ο γιος του Καντάφι (;)

Μοιραστείτε το στο facebook
Ο νεότερος γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Χαμίς Καντάφι, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μάχης στη Μπάνι Ουαλίντ. Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα του,..
το σώμα του Χάμις  βρέθηκε μετά από μια μάχη κανταφικών με στρατιωτικές δυνάμεις της Λιβύης. Μια σύντομη ανακοίνωση του Λίβυου εκπροσώπου Ομάρ Χαμντάν αναφέρει ότι ο 28χρονος σκοτώθηκε σε μάχη, χωρίς  να δίνει άλλες λεπτομέρειες. Ο θάνατος του νεαρού Καντάφι προκάλεσε πανηγυρισμούς στην Μισράτα, την Τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης, η οποία υπέφερε τα πάνδεινα από την περσινή πολιορκία.
Ο θάνατος του Χαμίς βέβαια δεν είναι και κανένα… νέο, καθότι έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί. Ο Χαμίς θεωρείται από τους πιο σκληροπυρηνικούς γιους του Καντάφι. Σπούδασε σε ρωσική στρατιωτική ακαδημία και σχημάτισε την 32 Ταξιαρχία στην υπηρεσία του πατέρα του. Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το σώμα του μεταφέρθηκε στην Μισράτα, επαναλαμβάνοντας το «δράμα» με το πτώμα του πατέρα του τον περασμένο Οκτώβρη.
Νωρίτερα χθες, ένα άλλο ηγετικό στέλεχος της διοίκησης του Καντάφι, ο πρώην εκπρόσωπος και υπουργός Εξωτερικών Μούσα Ιμπραήμ, συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να διαφύγει βόρεια της Μπάνι Ουαλίντ. Αλλά περαιτέρω σύγχυση προέκυψε μετά από ένα ηχητικό κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Facebook και  υποτίθεται ότι είναι η φωνή του Μούσα Ιμπραήμ ο οποίος αρνείται τη σύλληψή του. Το γεγονός δεν επαληθεύθηκε.

guardian.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου