ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Καλά τα σκυλία αλλά...(Γράφει αναγνώστης)

Μοιραστείτε το στο facebook
Αετέ, ακούμε συνέχεια για τα σκυλιά που υπάρχουν στα Γρεβενά, αλλά και για μια κίνηση ευαισθητοποιημένων πολιτών που θέλουν να τα προστατέψουν..
Έχω δύο ερωτήσεις να υποβάλω:
1) Γιατί δεν πραγματοποιούν και μία κίνηση για τους πολίτες που σε λίγο καιρό λόγο της κρίσης θα κυκλοφορούν αδέσποτοι αφού δεν θα έχουν  πού την κεφαλήν κλίνη  που λένε. Να συγκεντρώσουν χρήματα και τρόφιμα και να τα δίνουν σε εκατοντάδες άπορους των Γρεβενών. Και ένα ακόμη:
2) Διάβασα σήμερα για σκυλί που τραυμάτισε σοβαρά 8 χρονο παιδάκι στη Χίο.(http://www.star-fm.gr/?p=80135). Τι θα γινόταν αν συνέβαινε το περιστατικό αυτό στα Γρεβενά; Τι θα λέγανε στους γονείς του παιδιού;

1 σχόλιο:

  1. Άγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη
    όσον αφορά το πρώτο σκέλος των ερωτήσεων σου,θα σου απαντήσω με ερωτήσεις ''τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν γίνονται προσπάθειες στήριξης αναξιοπαθούντων συντοπιτών μας?Ότι δεν δίνονται φάρμακα σε άπορους και ανασφάλιστους?Ότι δεν εξετάζονται απο γιατρούς ανασφάλιστοι και άποροι Γρεβενιώτες?''Ίσως επειδή τέτοιες ενέργειες μένουν μακριά απο τα φώτα τις δημοσιότητας (και έτσι είναι το σωστό) και δεν φθάνουν σε σένα η στην υπόλοιπη Γρεβενιώτικη κοινωνία.Στο δεύτερο σκέλος όλοι εμείς που τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη για τα τετράποδα και μας πίκρανε η συμπεριφορά κάποιων (βλ.φόλες) στη υποθετική σου ερώτηση θα σου απαντούσα πρώτοι εμείς θα το καταδικάζαμε (δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση η προτεραιότητα στην ανθρώπινη υπόσταση) και θα καταδικάζαμε τον ιδιοκτήτη γιατί αυτός ευθύνεται για την επιθετική συμπεριφορα του σκύλου του.
    Δεν υπάρχουν κακά σκυλιά υπάρχουν κακά αφεντικά!Ελπίζω να σε βοήθησα.
    Φιλικά
    Μακρίδης Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή