ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η EΡΤ έκοψε με εντολή Λιάτσου, την “Πρωινή Ενημέρωση”

Μοιραστείτε το στο facebook
Το ‘κανε πάλι το θαύμα της η διοίκηση της ΕΡΤ και ειδικότερα ο διευθυντής ενημέρωσης Αιμίλιος Λιάτσος. Είχε δεν είχε,..
έγινε πάλι θέμα σε όλη την Ελλάδα προσβάλλοντας όμως κι αυτούς που επέλεξαν τον ίδιο και τη διοίκηση του κρατικού καναλιού.
Πριν μερικές εβδομάδες ασχοληθήκαμε με την Έλλη Στάη και τις συγκρούσεις της με τον Β. Θωμόπουλο και τον Αιμ. Λιάτσο. Αφού την έβαλαν στον πάγο και τελικά δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις -πρώτα όμως έγιναν ρόμπες- το θέμα έκλεισε. Έμεινε βέβαια η αίσθηση ότι στο Ραδιομέγαρο έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
Εντελώς ξαφνικά, λοιπόν, ο κ. Λιάτσος και η παρέα του στην ΕΡΤ, αποφάσισε να κόψει μια εκπομπή, αυτή των Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη, διότι δεν τους άρεσαν τα σχόλια που έκαναν για το θέμα των βασανισμών διαδηλωτών από αστυνομικούς στις πρόσφατες διαδηλώσεις.
Ανεξάρτητα αν το θέμα έχει βάση, που έχει καθώς υπάρχουν ιατροδικαστικές εκθέσεις, η φίμωση και η λογοκρισία που αποφάσισαν να επιβάλουν στους δύο δημοσιογράφους, εξευτελίζει την ελευθερία του λόγου και δη της δημοσιογραφίας. Αν δε μπορεί ο δημοσιογράφος να καταγράφει τα γεγονότα και να αναφέρει τα περιστατικά ανεξάρτητα από το αν αυτό αρέσει στη διοίκηση (την οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός) ας μας το πουν.
Όμως, κόψιμο εκπομπών με πρακτικές τύπου αποφασίζομεν και διατάσσομεν, δε μπορεί να μείνουν ασχολίαστες.
Αντί ένα θέμα εσωτερικό να λυθεί και εσωτερικά έγινε θέμα στα μέσα ενημέρωσης και σε όλο τον ηλεκτρονικό τύπο. Ακόμη κι αν κάποιος δε γνώριζε ποιοι είναι οι Αρβανίτης και Κατσίμη, τώρα τους έμαθαν για τα καλά. Και τι κατάφεραν οι κ. Λιάτσος και οι λοιποί διευθύνοντες; Να στοχοποιηθεί η κυβέρνηση (που επέλεξε τη συγκεκριμένη διοίκηση) και να χαρακτηρίζεται ως κυβέρνηση που φιμώνει τον Τύπο. Μπράβο τους, άξιος ο μισθός τους. Εκεί στο Μαξίμου τι λένε άραγε; Διότι δεν είναι ότι απλά κόπηκε μια εκπομπή, αλλά ότι ο Σαμαράς εμφανίζεται να επικροτεί φίμωση δημοσιογράφων. Το αντιλαμβάνονται πόσο κακό έχουν κάνει, επικοινωνιακά και ουσιαστικά.
Προφανώς στον κ. Λιάτσο είναι δύσκολο να επιβληθεί στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Άλλωστε, η μέχρι τώρα εμπειρία του ήταν η… Πετρούλα. Εκτός κι αν στη θέση των δημοσιογράφων που κόπηκαν, βάλει τον φίλο του τον Γιώργο Τράγκα.
Antinews.gr
Διαβάστε το σχόλιο που έκαναν και τους ..έστειλαν αδιάβαστους ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. oxi twra na apodeiksoun oti eine pragmatikoi sosialistes-"PROODEUTIKOI" SYRIZAIOI KTL NA MEINOUN KAI AUTOI ANERGOI OPWS TA 2 EKATOMURIA TWN ELLHNWN ANERGWN,O ARBANITHS KAI H KASIMH EIXAN XWRISEI TOUS ELLHNES SE KAKOUS DEKSIOUS,KAI KALOUS ARISTEROUS!!!GIAUTO PLHRWNONTOUSAN APO TON ELLHNIKO LAO?
    ALO H LOGOKRISIA KAI ALO TA PSEMMATA KAI H PROPAGANDA POU EKANAN GIA TON SYRIZA AUTOI OI DIO....
    MPRABO STON AIMILIO LIATSO-GIA STA XERIA TOU-MPRABO KAI STON DENDIA.
    YSTEROGRAFO,ASTE TIS APERGIES KAI TOUS EKBIASMOUS EKEI STIN ERT,TO KRATIKO KANALI DEN EINE THS MAMAS SAS,NA EKPEMPETE OPOTE 8ELETE ESEIS,7 EKATOMURIA ELLHNES TOU EKSWTERIKOU BLEPOUN DORYFORIKH ERT--DEN MAS ARESAN O ARBANITHS KAI H KATSIMH,EITAN KOMATIKOPOIHMENOI ARISTEROI,EMEIS EIMASTE ASUNH8HSTOI SE AUTA--EMEIS EXOUME MIA PATRIDA THN ELLADA,DEN KSEROUME APO KOMMATA.NA BAZETE DHMOSIOGRAFOUS POU NA EINE OUDETEROI NA LEN MONO EIDHSEIS,OUTE DEKSIA -OUTE ARISTERA,EKEINOS O ARBANITHS MAS ELEGE SUNEXEIA OTI H MANA TOU EINE KA8ARHSTREIA KAI AUTOS EINE ARISTEROS-H ALLH H KATSIMH EKANE DIAFHMHSH STON SYRIZA....
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή