ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

O Τσίπρας θα λύσει και το Μεσανατολικό

Μοιραστείτε το στο facebook
Η επιχείρηση «γοητεία» συνεχίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να επιχειρεί να κτίσει προφίλ ηγέτη. Αφού γοήτευσε τα πλήθη στην Ευρώπη, τώρα θα..
στρέψει το ενδιαφέρον του και προς Μέση Ανατολή. Έτσι, σαν νέος Ανδρέας που είναι, αφού έκλεψε κόσμο, ψηφοφόρους, συνθήματα και εκδηλώσεις του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, τώρα θα κλέψει και τις επαφές του με τον υπόλοιπο κόσμο. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί τη Ραμάλα.
Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώθηκε για την αλληλεγγύη και τη διπλωματική στήριξη που αυτή την περίοδο χρειάζεται η Παλαιστινιακή Αρχή, ώστε να ενταχτεί στον ΟΗΕ, γεγονός που, όπως είπε, συναντά κατ’ αρχήν την αντίρρηση των ΗΠΑ και του Ισραήλ. 

Ζήτησε επίσης την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ «στα δίκαια αιτήματα του παλαιστινιακού λαού. Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε τη δυναμική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα διεθνή φόρα, το Κόμμα Ευρωπαικής Αριστεράς, την Ενωτική Ευρωπαϊκή Ομάδα της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο και της ΚΟ με στόχο να αναληφθούν άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ να είναι γεγονός το συντομότερο δυνατό.
Τέλος, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα, ώστε η αλληλεγγύη και η στήριξη του ελληνικού προς τον παλαιστινιακό λαό να συνεχιστεί και να δυναμώσει.
Ο Τσιπραντρέας, λοιπόν, θα πάει στα Κατεχόμενα να δώσει τα φώτα του για το πώς θα μπορούσε να λυθεί το Μεσανατολικό. Θα έχει αρκετές ιδέες και θα δώσει τα φώτα του στους Παλαιστίνιους. Όπως κάποτε ο Ανδρέας που είχε γίνει αδερφός με τον Γ. Αραφάτ. Κρίμα που δε ζει ο Καντάφι να κάνει και μ’ αυτόν… κονέ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεγαλεία για τον πρόεδρο του 15μελούς.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου