ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Γέννησε και για τρεις μήνες δεν ήξερε αν το παιδί της είναι αγόρι ή κορίτσι!

Άφωνη έμεινε μία μητέρα από το Oxford όταν αφού γέννησε, οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως θα είναι σε θέση να της πουν τι φύλο είναι το παιδί της σε τρεις μήνες!!!..
Η Aolani Argyle μόλις γεννήθηκε φαινόταν πως είχε γυναικεία γεννητικά όργανα και έτσι οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως είναι κορίτσι.


Έτσι η μαμά της μικρής, η κυρία Sohrabian, είπε σε όλη την οικογένεια πόσο ευτυχισμένη είναι που έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Μάλιστα πήγε και της ψώνισε ροζ ρουχαλάκια.

Αργότερα όμως οι γιατροί της είπαν πως δεν είναι τελικά σίγουροι για το φύλο του παιδιού και πως θα ξέρουν σε τρεις μήνες μέσα από εξετάσεις που θα το υποβάλλουν.

Η Aolani ήταν τριών ετών όταν τα αποτελέσματα έδειξαν πως τελικά ήταν κορίτσι!


Απίστευτο ε;;;

Η 35χρονη κυρία Sohrabian δήλωσε «Δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγαν…. Όταν ήμουν 20 εβδομάδων έγκυος ζήτησα να μου πουν το φύλο του παιδιού μου και ήξερα ότι θα γεννήσω κοριτσάκι. Τα είχα όλα έτοιμα στο κοριτσίστικο δωμάτιο που της είχα φτιάξει».

Όπως εξήγησαν οι γιατροί, η μικρή έπασχε από μια σπάνια γενετικά ασθένεια που λέγεται Congenital Adrenal Hyperplasia. Αυτή έχει εμφανιστεί σε 15.000 παιδάκια ενώ δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια θεραπεία.


Μάλιστα η ασθένεια αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για την ζωή του μωρού καθώς όσα υποφέρουν από αυτήν, δεν έχουν το ένζυμο που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθούν οι ορμόνες cortisol και aldosterone.


Χωρίς αυτές τις ορμόνες, το σώμα παράγει περισσότερα ανδρογόνα, μια ανδρική δηλαδή ορμόνη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγέθυνση των γεννητικών οργάνων, κάνοντας τους γιατρούς να «μπερδευτούν», όπως έγινε και στην περίπτωση της Aolani.


Επιμέλεια: Κυπραίου Μαρία​ από Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου