ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μια σημαντική παρέμβαση για την “Χρυσή Αυγή”..

Μοιραστείτε το στο facebook
Λέτε να ετοιμάζουν "Χρυσά ...ΜΑΤ";
Μια σημαντική παρέμβαση που μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κατέθεσε στην εκπομπή Ανατροπή του Γ. Πρετεντέρη ο γνωστός καθηγητής..
του Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.
Αναφερόμενος στο θέμα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής τόνισε: “Δεν ξέρετε το θέμα κύριε Πρετεντέρη. Και δεν το είπατε καλά και στο δελτίο ειδήσεων.
 Αν καταδικαστούν για ποινικά εγκλήματα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, θα εκπέσουν του βουλευτικού τους αξιώματος και δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ούτε τις επόμενες εκλογές.” Και συνέχισε: “Έχουν διαπράξει ήδη σωρεία εγκλημάτων ανάμεσα στα οποία καιη ρατσιστική βία, για τα οποία μπορεί να  διωχθούν αυτεπάγγελτα“.
Μάλιστα πρότεινε να διωχθεί ο Ν. Μιχαλολιάκος ως ηθικός αυτουργός και αρχηγός μιας εγκληματικής συμμορίας.
Πρόκειται για μια σοβαρή άποψη που αξίζει να συζητηθεί αν και εφόσον οι Χρυσαυγίτες συνεχίσουν να βάλλουν κατά της Δημοκρατίας. Και είναι σίγουρα πιο σοβαρή από την άποψη να τεθούν εκτός νόμου του Βενιζέλου.
Πλησιάζει δε στην άποψη που είχαμε διατυπώσει ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των φασιστών είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι και κάθε φορά που οι Χρυσαυγίτες του παραβαίνουν να τιμωρούνται παραδειγματικά. Η λύση για τη Χρυσή Αυγή είναι καθαρά δημοκρατική. Κάνει τσαμπουκάδες ο Κασιδιάρης σε αστυνομικό; Τον βουτάει ο ΜΑΤατζής και τον πάει καροτσάκι στο κελί. Κάνει ο Μιχαλολιάκος φορολογικές παραβάσεις και έχει ένα τουλάχιστον περίεργο ξενοδοχείο. Να κληθεί για να δώσει εξηγήσεις.
Στα σοβαρά τώρα. Όσο η δημοκρατία και οι θεσμοί της χαϊδεύουν τους φασίστες τόσο αυτοί δε πληθύνονται. Το ίδιο έγινε και με τους κουκουλοφόρους. Αν οι νόμοι του κράτους εφαρμοστούν όπως εφαρμόζονται σε κάθε πολίτη που κάνει κάποιο αδίκημα, τότε η Χρυσή Αυγή θα ξεφουσκώσει. Απλά πράγματα.
 Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου