ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

1-0 για πλάκα ο Αστέρας τον ΠΑΟΚ. Δώνη ώρα να φεύγεις σιγά σιγά

Μοιραστείτε το στο facebook


Ένας Αστέρας Τρίπολης που κυρίως στο πρώτο μέρος... κεντούσε επικράτησε δίκαια με 1-0 απέναντι στο συνήθη ΠΑΟΚ του Δώνη χάρις σε..
κεφαλιά του Ναβάρο και τον έφτασε σε απόσταση αναπνοής στην βαθμολογία!
κι αν στο προηγούμενο παιχνίδι ο κ.Δώνης παραπονέθηκε για το καταστροφικό αμυντικό παιχνίδι του Ατρόμητου σήμερα ο Αστέρας έκανε 15 τελικές έναντι 6 μόλις του ΠΑΟΚ και πιο δίκαιο με βάση τόσο τις ευκαιρίες αλλά και την εικόνα του αγώνα θα ήταν ένα 2-0 ή και 3-0 ακόμη.
Ένας τραγικός ΠΑΟΚ που επί 25 παιχνίδια ακούμε από τον "καλύτερο" κόουτς κατασκεύασμα των δημοσιογράφων ότι θα βελτιωθεί αλλά κυριολεκτικά δεν βλέπετε. Κι αν στα παιχνίδια του πολύ αποδυναμωμένου φέτος πρωταθλήματος κουτσά στραβά παίρνει τα αποτελέσματα όταν συναντήσει καμιά λίγο σοβαρή ομάδα (Ατρόμητος, ΠΑΟ,Αστέρας, Ολυμπιακός) τότε έχουμε ολική αποκάλυψη της ανυπαρξίας της δουλειάς(;) του κόουτς Δώνη ,αλλά και του κάκιστα σχεδιασμένου φετεινού ρόστερ.
Δεν μπορείς να βαφτίζεις παιχταράδες κάποια υπερτιμημένα παιχτάκια που θέλουν πολύ δουλειά ακόμη για να σταθούν σε επίπεδο πρωταθλητισμού και να διώχνεις παίκτες όπως ο Ίβιτς, ο Τσουκαλάς αλλά και ο Παπαζόγλου για να μην έχεις ένα χαφ να βγάλει μια κάθετη ή να πατήσει περιοχή, να γίνονται τρικ με Σταφυλίδη κεντρικό χαφ και να θες να παίξεις 4-4-2 όπως αρχικά τουλάχιστος είχε ευαγγέλιο ο κ.Δώνης διώχνοντας χωρίς αντικατάσταση το μόνο βαρύ φορ που είχε στο ρόστερ.
Αναλυτικά τόσο για το Δώνη όσο και για το σχεδιασμό της ομάδας που πρέπει να γίνει για μην πετάξει τα λεφτά του ο Ιβάν Σαββίδης σε επόμενο άρθρο σε λίγες μέρες.


logia-starata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου