ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε καν ο Τσίπρας!!! Ποια ήταν η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην ορκωμοσία του Barack Obama;;; (ψάξε, ψάξε, δε θα το βρεις!)

Μοιραστείτε το στο facebook


Το ελληνικό στοιχείο δε θα μπορούσε να λείπει ούτε από την τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα. Μετά από..
πρόσκληση που έφτασε στα χέρια της, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πέταξε από την Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, στην Ουάσινγκτον για να δώσει το παρόν στην τελετή που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης.

Στη τελετή, όπου ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της χώρας από τη φωνή της Beyonce, μιας και είναι προσωπική φίλη του προεδρικού ζεύγους, η Ελληνίδα σεφ εμφανίστηκε μαζί με τον καλό της φίλο, Greg Pappas. Ανάμεσα στο κοινό, ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του fthis, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αναμένεται να ξαναπάει στην Αμερική στα τέλη Μαΐου, μιας και δεν είναι απλά προσκεκλημένη στα Gabby Awards του 2013, αλλά έχει αναλάβει να επιμεληθεί και το «ελληνοκεντρικό» μενού. Στην εκδήλωση αυτή, καλεσμένη είναι και η Έλενα Παπαρίζου.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου